English

معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان:

۲۴ هزار مسافر از طریق مرز باشماق مریوان تردد داشته اند

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: از ابتدای آغاز طرح نوروزی تا پایان روز ۳۰ اسفند بیش از ۲۴ هزار مسافر از طریق مرز باشماق مریوان تردد داشته اند.

۲۴ هزار مسافر از طریق مرز باشماق مریوان تردد داشته اند
به گزارش خبرگزاری موج از کردستان

، عبدالرحمن حسینی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فعالیت مسافری مرز بین المللی باشماق مریوان به طور شبانه روزی انجام می شود و تردد این میزان مسافر از این مرز نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۷ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق مریوان یکی از مهمترین مرزهای رسمی زمینی ایران با اقلیم کردستان عراق به شمار می رود، یادآور شد: ۵۶ درصد از مسافرانی که از در این بازه زمانی از این مرز تردد کرده اند ایرانی و ۴۶ درصد خارجی بوده اند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان در ادامه به جابجایی مسافر با ناوگان حمل ونقل عمومی بین شهری استان در این بازه زمانی اشاره کرد و گفت: در این مدت بیش از ۶۰ هزار نفر در قالب هشت هزار و ۳۰۰ سفر با انواع ناوگان حمل ونقل عمومی بین شهری از مبادی استان به دیگر نقاط جابجا شدند.

وی با بیان اینکه این تعداد سفر از نظر میزان مسافر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۶۴ درصد رشد نشان می دهد، اظهار کرد: مقاصد ۷۵ درصد از سفرهای انجام شده درون استانی و ۲۵ درصد برون استانی بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه