بالاترین راندمان حفاظتی برای ماسکهای N۹۵ تولیدی در کرمانشاه
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از احراز بالاترین راندمان حفاظتی برای دو نمونه از ماسکهای N۹۵ تولیدی در کرمانشاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دو نمونه از ماسکهای N95 تولیدی در کرمانشاه که زیر نظر معاونت غذا و دارو و توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان عضو مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با فناوری نانوتکنولوژی تولید میگردد، در آزمون انجامشده توسط سازمان انرژی اتمی ایران موفق به گذراندن استاندارد ماسکهای با راندمان فیلتراسیون به ترتیب ۹۸/۵۸ درصد و ۹۹/۵۷ درصد برای ذرات بزرگتر و مساوی ۳ نانومتر گردیده که با توجه به سایز متوسط حدود ۱۵۰ نانومتری کرونا ویروس گردید.
شیرزادیان بابیان اینکه این خبر باعث اطمینان خاطر بسیار بالایی برای کادر درمان و تیم مدیریتی ذیربط دانشگاه علوم پزشکی میگردد اظهار داشت: پروانه ساخت موقت ماسکهای مذکور که محصول شرکت دانشبنیان تحت مدیریت دکتر ارکان عضو هیئتعلمی و متخصص نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه میباشد، در قالب تفویض اختیار وزارت متبوع، توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صادر گردیده است.
شیرزادیان گفت: به استناد تأییدیه صادرشده توسط سازمان انرژی اتمی ایران که مرجع ارزیابی و آزمون خاص ماسکهای با راندمان بالا ازجمله ماسکهای دسته R، N و P میباشد، ماسکهای ارزیابیشده تولیدی این شرکت دانشبنیان از این تاریخ به بعد تحت عنوان ماسکهای N۹۹ به مراکز درمانی و عندالزوم بازار معرفی و تحویل خواهند شد که یکدست آورد تقریباً بینظیر در حوزه RESPIRATORY ماسکها در کشور تلقی میگردد بهگونهای که سازمان انرژی اتمی کشور سفارش تعداد قابلتوجهی از این ماسکها را برای کارکنان خود به شرکت تولیدکننده داده است.
وی افزود: با برنامهریزی، نظارت و پیگیریهای صورت گرفته توسط حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه، خوشبختانه از اولین روزهای شیوع کرونا ویروس در استان کرمانشاه و کمبود ماسک در کشور، تولید این ماسکهای خاص تحت نظارتهای خاص کارشناسان مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه آغاز شد و با ارتقاء روزافزون در اختیار کادر درمان دانشگاه قرار گرفت.
به گفته وی در ساختار این ماسکهای شش لایه از نانو لایههای تولیدشده با فناوری نانوتکنولوژی و همچنین در نمونه دیگر از لایههای کربن فعال استفادهشده است و روزانه نزدیک به پنج هزار عدد از این نوع ماسک توسط دو شرکت دانشبنیان متعلق به دو دانشگاه مادر استان؛ دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه رازی تولید میگردد که تمامی تولیدات این دو شرکت صرفاً در اختیار مراکز درمانی قرار میگیرد.
گفتنی است توزیع ماسکهای باکیفیت و استاندارد از مهمترین دغدغههای رئیس، معاونین ذیربط بخصوص معاونت غذا و دارو و مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه بوده که با توجه به توزیع انواع ماسکهای غیر اصلی در بازار، مسئولیت تأمین و نظارت دانشگاه در این امر بسیار حائز اهمیتتر از شرایط معمول میباشد.
تهیه ماسکهای N۹۵ تولیدی در کرمانشاه دستاورد بینظیری است که حاصل پیگیری و نظارت تیم مدیریتی و همچنین بازخورد علمی کادر درمان دانشگاه علوم پزشی کرمانشاه میباشد به همه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
ارسال نظر