کرمانشاه رتبه ۲۴ کشور در شاخص فضای کسبوکار
بنا بر اعلام مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه جایگاه کرمانشاه نسبت به فصل قبل ازلحاظ شاخص فضای کسبوکار کمی بدتر شده و اکنون در رتبه ۲۴ کشور هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، امیرحمزه حیدریان در کمیسیون بهبود فضای کسبوکار کرمانشاه با اعلام خبر رتبه ۲۴ کشوری کرمانشاه در شاخص فضای کسبوکار، اظهار داشت: تابستان امسال عدد شاخص فضای کسبوکار کرمانشاه ۶/۱۹ بود که نسبت به فصل قبل از آن در بهار ۱۳۹۹ با عدد ۶/۱۲ وضعیت بدتری داشتیم و از جایگاه ۲۲ در فصل بهار، اکنون به جایگاه ۲۴ کشور رسیدهایم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه بابیان اینکه وضعیت شاخص فضای کسبوکار استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته (تابستان ۱۳۹۸) بهتر شده، خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال گذشته با عدد شاخص فضای کسبوکار ۶/۲۳ در جایگاه ۲۸ کشور بودیم.
حیدریان سپس از ۲۸ مؤلفهای یادکرد که بر اساس آن شاخص فضای کسبوکار سنجیده میشود و ادامه داد: از این تعداد در 16 مؤلفه وضعیت بهتر و در ۱۲ مؤلفه وضعیت بدتری نسبت به کشور داشتیم.
وی عرضه کالای قاچاق، ضعف زیرساختهای حملونقل، ضعف نظام توزیع و مشکل در رساندن محصول، قیمتگذاری و دخالت غیرمنطقی، محدودیت دسترسی به ارتباطات، مفاسد مالی و اداری و تمایل به خرید کالای خارجی را ازجمله مواردی دانست که در این مؤلفهها وضعیت بهتری نسبت به کشور داریم و خاطرنشان کرد: در برخی موارد مانند کمبود تقاضای مؤثر در بازار، تولید و عرضه کالاهای غیراستاندارد، رویکرد غیرمنصفانه ممیزی و دریافت مالیات، محدودیت دسترسی به حاملهای انرژی، ضعف در رسیدگی به شکایات، موانع اداری کسبوکار، دشواری تأمین مالی از بانکها، کمبود نیروی کار ماهر و کارگریزی و استقبال نیروی کار از تعطیلی وضعیت بدتری داریم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از اقداماتی که در استان برای بهبود فضای کسبوکار انجامشده هم یادکرد که مشابه آن در برخی استانهای دیگر صورت نگرفته و عنوان کرد: در کرمانشاه مجتمع قضایی ویژه دعاوی اقتصادی راهاندازی شده و بهعلاوه با راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری تلاش شده تمام فرآیندهای سرمایهگذاری در استان بهصورت مرحلهبهمرحله و الکترونیکی پیگیری شود.
ارسال نظر