معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه:
تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی کرمانشاه باید در دستور کار قرار گیرد
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در استان امری ضروری است و محصولات کشاورزی باید بهصورت فرآوری شده از کرمانشاه خارج شود.
،عبدالوحید محمدی در جلسه امروز کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه ابتدا با گرامیداشت یاد شهدای دولت، از اقدامات دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: نتیجه بسیاری از این اقدامات سال آینده مشخص میشود و سال آینده زمان برداشت عملکرد و اقدامات دولت سیزدهم بود که متاسفانه رئیس جمهور شهید آن را ندید.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم کشور را با رشد اقتصادی منفی تحویل گرفت و اکنون حتی به اذعان آمارهای جهانی نیز رشد اقتصادی مثبت را در کشور شاهد هستیم، یادآور شد: فروش نفت در دولت سیزدهم از ۲۰۰ هزار بشکه به دو میلیون بشکه در روز رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تعامل سازنده با کشورهای جهان و گشایش سفارتخانههایی که سالها تعطیل بودند از جمله عربستان، بحرین و … را از دستاوردهای دیپلماتیک دولت سیزدهم برشمرد و عنوان کرد: تعامل دولت سیزدهم با دنیا بگونهای بود که حدود ۳۰ درصد جمعیت دنیا برای شهادت رئیس جمهور شهید عزای عمومی اعلام کردند.
محمدی افزود: امروز شرایط کشور بگونهای است که هم چرخ صنعت هستهای ما میچرخد و هم علیرغم همه تحریمها شاهد رشد اقتصادی هستیم.
به گفته محمدی، در دولت سیزدهم برای استان کرمانشاه نیز اقدامات مهمی انجام شد که افتتاح پروژه بزرگ بیواتانول در پایان ماه جاری، درج اولین شرکت دانشبنیان کرمانشاه در تالار اصلی بازار دوم بورس و … حاصل آن است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه بر لزوم توجه به بخش کشاورزی کرمانشاه و حل مشکلات این بخش تاکید کرد و گفت: این آمادگی را داریم که دهستان به دهستان با مراجعه بین کشاورزان مشکلات آنها را حل کنیم و شهرستان کرمانشاه را نیز به عنوان پایلوت این کار انتخاب کنیم.
محمدی بر لزوم تکمیل زنجیره ارزش بخش کشاورزی در استان تاکید کرد و افزود: باید صنایع تبدیلی را در کرمانشاه توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم محصولات کشاورزی بصورت خام از کرمانشاه حتی به سمت استانهای دیگر برود، یادآور شد: گندم باید به صورت آرد، دام سبک به صورت بستههای گوشت فرآوری شده و … از کرمانشاه خارج شود.
به گفته این مسئول، این روند هم به درآمدزایی بیشتر برای استان و هم اشتغال جوانان کمک خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: خروج محصولات کشاورزی از استان تنها باید در شرایطی صورت بگیرد که مازاد نیاز باشد.
محمدی در ادامه از پیگیری جدی استاندار و نمایندگان کرمانشاه برای کاهش مشکل برق استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، ناصر مرادی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمانشاه نیز با بیان اینکه این استان یکی از قطبهای کشاورزی کشور محسوب میشود، گفت: در زمینه تولید برخی محصولات مهم و استراتژیک از جمله گندم، جو، نخود و دام سبک در کشور پیشتاز هستیم.
وی سپس به موضوع خرید تضمینی گندم از کشاورزان نیز اشاره کرد و افزود: امیدواریم از هم اکنون منابع مالی مورد نیاز برای خرید تضمینی گندم تامین و پول کشاورزان به موقع پرداخت شود تا با مشکلاتی مشابه آنچه که در سنوات گذشته رخ داد، مواجه نشویم.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمانشاه با تاکید بر اینکه کرمانشاه نباید در زمینه پرداخت پول کشاورزان از استانهای دیگر عقب بماند، اظهار کرد: کشاورزان هزینههای زیادی برای کاشت، داشت، برداشت و … انجام دادند و لازم است این هزینهها به موقع جبران شود.
مرادی همچنین بر لزوم تامین مالی شرکتهای بذری برای پرداخت به موقع پول کشاورزان تاکید کرد.
وی در ادامه با اشاره به پایین بودن قیمت خرید تضمینی جو، خواستار اصلاح قیمت این محصول و همچنین آغاز خرید تضمینی آن با همکاری تعاون روستایی و پشتیبانی امور دام شد.
موضوع دیگری که رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمانشاه به آن اشاره کرد موضوع جابجایی دام سبک بین استانها و تسهیل شرایط خروج لاشه دام سبک مازاد از کرمانشاه بود تا کمکی به اقتصاد دامداران باشد.
ارسال نظر