معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر داد:
جهاد دانشگاهی به کسب مهارت در ۵ شغل، وام ۱۵۰ میلیون تومانی کمبهره پرداخت میکند
بنا بر اعلام معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، در یک برنامه ریزی مدون علاقمندان کرمانشاهی با کسب مهارت دو ماهه در هر یک از پنج شغل معرفی شده، میتوانند وام ۱۵۰ میلیونمانی با بهرهد ۴ درصد دریافت کنند.
، مهدی عبدالمالکی با تاکید بر اینکه مهارتآموزی کلید گمشده قفل بیکاری استان کرمانشاه است، ابراز داشت: بر این اساس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه به کارآموزانی که در پنج رشته صنایع چوبی، مکرومه بافی، تعمیرات موبایل، صنایع چرمی و خیاطی طی یک بازه زمانی دو ماهه شرکت کنند، علاوه بر اعطای مدرک معتبر فعالیت دبه کار تا ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت با بهره ۴ درصد پرداخت میکند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان این مطلب که برای اولین بار جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه شامل قانون تسهیلات جز ۳ و ۴، بند ب تبصره ۲ بودجه کل کشور قرار گرفته، خاطرنشان ساخت: براین اساس مبلغ ۳۸۷ میلیارد برای ارائه تسهیلات ارزان قیمت و با بازپرداخت ۶۰ ماهه در اختیار فراگیران این پنج رشته قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه این تسهیلات در اختیار کسانی قرار می گیرد که شاغل نباشند، بیمه اجباری نداشته باشند و آقایانی هم که مشمول خدمت نباشند، افزود: نکته مهمی که در این دوره ها وجود دارد این است که اگر اساتید جهاد دانشگاهی تایید کنند که کارآموز به خوبی آموزش دیده و استعداد خوبی در آن رشته دارد، می تواند در همین مجموعه مشغول کار شود.
وی در ادامه به گزارش اجمالی از برنامههای رکاری معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان پرداخت و گفت: واقعیت امر این است که کرمانشاه با مشکلات عدیده ای همچون بیکاری دست و پنجه نرم می کند و در بسیاری از شاخص های کشوری در سازمان مدیریت یک طرف فلش به همین آسیب بیماری باز می گردد .
عبدالمالکی آموزش را بستر اصلی توسعه و پیشرفت در جامعه به شرط پیاده سازی اصولی تربیت کننده نیروی انسانی ماهر دانست و تصریح کرد: یکی از زیر مجموعه های آموزش، مهارت آموزی است که ارتباط مستقیمی با آسیب بیکاری دارد با بروز مشکلاتی همچون ارائه آموزش های مهارتی بی کیفیت، دوم آموزش ها کمتر بر پایه نیازهای جامعه و باز کار بوده و در نهایت یکسری مهارت ها در قالب مدرک گرایی محدود شدهاند که همگی در کنار هم منجر به عدم فرهنگسازی اصولی کار شالوده ای از محدودیت مهارت آموزیدر استان شده است.
عبدالمالکی در خصوص اهم اقدام جهاد دانشگاهی استان در راستای مهارت آموزی گفت: معاونت آموزش و کار آفرینی کمک به فرآیندی است که با مشاوره، آموزش، توانمندسازی و در نهایت اتصال به بازار به عنوان مبنای کاری به عنوان سکوی مهارت اشتغال استان معرفی کند .
وی ادامه داد: تمام ظرفیت های جهاد دانشگاهی برای برون رفت استان از وضعیت موجود در قالب فارغ التحصیلان صاحب ایده و فارغ التحصیلان فاقد ایده یا همان جویای کار برنامه ریزی شده و با توجه به این مهم که در دنیا مهارت آموزی در تمامی بخش اثبات شده است و فرد فقط شرایط شغلی را محدود به کسب مدارک مختلف نمی کند که باید مبنای کار مهارت آموزی اصولی کشور ما نیز قرار گیرد و در این راستا جهاد دانشگاهی ۸۰ دوره آموزشی تخصصی که افراد می توانند با استفاده از این دوره ها مقدمه یک شغل پایدار و زود بازده را برای خود برنامه ریزی و اجرایی کنند را اجرایی کرده است.
ارسال نظر