کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ شد
بر اساس اعلام دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی، کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهایی آسیایی در سال ۲۰۲۵ شد.
![کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/HCKpJpO7JZfC/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8sSHs8hju8-/%D8%B7%D8%A7%D9%82+%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87.jpg)
، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به بررسیهای صورت گرفته توسط دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی، براساس ظرفیتهای غنی فرهنگی و فعالیتهای صورت گرفته در کرمانشاه طی سال گذشته، کرمانشاه بعنوان پایتخت شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ معرفی شد.
وی افزود: کرمانشاه بزرگترین شهر در غرب کشور و دارای بیش از ۴۲۰۰ اثر تاریخی و همچنین وجود فرهنگ، آداب و رسوم مختلف است و انتخاب این شهر بعنوان پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی، افتخاری برای استان محسوب میشود.
شهردار کرمانشاه تصریح کرد: این موضوع باعث رونق گردشگری، توسعه و گسترش تعاملات شهر کرمانشاه با دیگر شهرهای ایران و دنیا خواهد بود.
نوروزی با تبریک این انتخاب به مردم کرمانشاه گفت: از تلاش همکارانم در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمانشاه که این موضوع را با برگزاری رویدادها و معرفی ظرفیتهای فرهنگی کرمانشاه به دبیرخانه مجمع تا حصول نتیجه پیگیری کردند، نیز قدردانی میکنم.
ارسال نظر