English

بازدید بیش از ۵۰ هزار نفر از نمایش هوایی ایران ایرشو۲۰۲۴ در کیش

رویداد ملی نمایش هوایی _ ایران ایرشو ۲۰۲۴ با میزبانی بیش از ۵۰ هزار بازدید‌کننده از اقصی نقاط کشورمان به ویژه مسافران خارجی، در طول ۴ روز برگزاری، به کار خود پایان داد.

بازدید بیش از ۵۰ هزار نفر از نمایش هوایی ایران ایرشو۲۰۲۴ در کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، عزت اله محمدی با بیان این که رویداد ملی ایران ایرشو۲۰۲۴ با نمایش هوایی “پروازهای جنگنده: اف۴، اف۱۴نیروی هوایی و همچنین اف۵، جنگنده کوثر و ساعقه که از بیستم تا ۲۳ آذرماه امسال به میزبانی فرودگاه بین المللی کیش به هنرنمایی پرداختند، گفت: در این رویداد شمار زیادی از هواپیماهای سبک، فوق سبک نیز در کنار هواپیماهای جنگنده نمایش جذابی را برای بازدید کنندگان به تصویر کشیدند.

محمدی در ادامه با اشاره به هنرنمایی و درگ خودروهای لوکس همچون لامبرگینی و رولزرویس با هواپیمای جت مسافری که یکی از جاذبه های متنوع این رویداد ملی محسوب می شد، افزود: نمایش جذاب هوایی و هنرنمایی که در این رویداد بزرگ ملی رقم خورد مورد استقبال عموم مردم، و شبکه های اجتماعی قرار گرفت.

وی، عملیات سقوط آزاد و چتربازی را نیز یکی دیگر از برنامه های جانبی ایرشو۲۰۲۴ برشمرد و اظهار داشت: پرواز پاراگلایدر درفضای جزیره کیش و مانورهای مختلف این پرنده به جذابیت برگزاری این رویداد افزوده بود.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش ، خاطر نشان کرد: بسیاری از پرندگان تولید داخلی همچون هواپیماهای دوزیست، آب نشین و هواپیمای ترابری سیمرغ دراین رویدادملی، رونمایی وپس از آن هنرنمایی هواپیمای سیمرغ مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

گفتنی است: در این رویداد، سازمان هواپیمایی کشور، سازمان صنایع هوایی، وزارت دفاع و پشتیبانی، نیروی هوایی ارتش، شرکت های هواپیمایی بخش خصوصی و… حضور داشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه