English

الزام تحقق رشد هشت درصدی در برنامه هفتم

رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: تحقق رشد هشت درصدی در برنامه هفتم یک الزام است.

الزام تحقق رشد هشت درصدی در برنامه هفتم
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، علی آقامحمدی در همایش دومین نمایشگاه ایران پتروکم ، گفت: برای حفظ جایگاه کشور در ۲۵ سال آینده تنها فرصتی است که برای حفظ پنجره جوانی جمعیت کشور را در اختیار داریم و اگر از این فرصت استفاده نشود جامعه پیر و فقیر خواهیم داشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای اینکه به این رشد برسیم باید اول مساله آزاد کردن تجارت که فلسفه منطقه آزاد است، اجرایی شود و در واقع باید مساله تزاحم با یارانه‌ها حل شود.

آقامحمدی تصریح کرد: گاهی ناشیانه گفته می‌شود که یارانه ‌ها را برداریم در حالی که مساله ما اعطای یارانه‌ها نیست، بلکه نحوه دادن یارانه مهم است که مانع تجارت آزاد و هاب شدن کشور نشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پرداخت‌ها را عامل دیگر تحقق رشد ۸ درصدی عنوان کرد و افزود: رمزارز‌ها باید در شرایط ما برای ارتباط با جهان مورد استفاده قرار بگیرد.

او اضافه کرد: البته هیچ جای دنیا یکباره به رمزارز رجوع نکردند؛ همانطور که در سوئیس منطقه ویژه ایجاد کردند، کیش می‌تواند چنین منطقه‌ای ایجاد کند که با کمک معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی این امکان قابل اجراست. مکانیزم این کار در دنیا وجود دارد و می‌توان آن را اجرا کرد. تاخیر در این مساله برای کسانی که می‌خواهند جهانی فکر کنند، قابل قبول نیست.

رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، سومین عامل ایجاد رشد ۸ افتصادی را اقتصاد دیجیتال عنوان کرد و گفت: اقتصاد ایران باید تا ۳۰ درصد ظرفیت برنامه هفتم را در این حوزه اجرایی کند که هر دو در کیش قابل اجراست.

آقامحمدی با اشاره به اینکه ما یک نقشه را در چشم انداز ایران ۱۴۰۰ داشتیم که بسیاری از پتروشیمی‌ها حاصل آن برنامه است، افزود: در سال ۱۴۰۴ چشم انداز ۲۰ ساله ما تمام می‌شود. مطالعات چشم‌انداز ۱۴۳۰ سال آینده در مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز می‌شود.

وی افزود:چشم انداز ۱۴۳۰ دو نکته مهم دارد که یکی جوانی جمعیت است که ۲۵ سال وقت دارد و دیگری منابع فسیلی است که آنهم تا ۲۵ سال آینده فرصت بهره‌برداری دارد؛ بنابراین در این چشم‌انداز حداکثر استفاده از جوانی جمعیت و انرژی فسیلی صورت بگیرد.

آقامحمدی با ارایه پیشنهاد به هلدینگ خلیج فارس برای کمک به تدوین بخش پتروشیمی چشم اندار ۱۴۳۰ گفت: از حالا برای چشم انداز آینده مثل مدل ۱۴۰۰ یک مدل طراحی شود. هلدینگ خلیج فارس برای تکمیل زنجیره‌ها و حرکت در سطح جهانی در این حوزه، یک ستاد تشکیل بدهد. این ستاد اولین گروهی باشد که در ۱۴۳۰ اولین برنامه فکر شده و مدونی دارد. این کار نیازمند کارگروهی قدرتمند است که البته چنین ظرفیتی هم وجود دارد. ما امیدواریم این چشم انداز باعث رشد و توسعه پتروشیمی‌ها شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه