English

گزارش کوتاه کبیری از سفر به دبی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در گزارش هفتگی ، عملکرد خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد.

گزارش کوتاه کبیری از سفر به دبی
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در گزارش هفتگی عملکرد خود که در شبکه های اجتماعی منتشر می کند، نوشت:

اوایل هفته گذشته به دعوت هواپیمایی ماهان، همراه تیمی از سازمان منطقه آزاد، بازدیدی از مناطق آزاد، بنادر، ماریناها و نمایشگاه گلفود دبی داشتیم. در جلسات با مسئولین منطقه آزاد جبلعلی و مشاوران لجستیکی دبی، روی فرصت‌های همکاری و انتقال تجربیات به کیش صحبت شد.

در ادامه و در جلسه شورای معاونان و مدیران، بر اصلاح فرآیندها، تقویت زیرساخت‌های سلامت، آموزش، حمل‌ونقل و انرژی تأکید شد. خبر خوب اینکه فرودگاه بین‌المللی کیش، سومین فرودگاه پرتردد کشور شد که نشان از جایگاه ویژه کیش در مقصد گردشگری داره.

در نمایشگاه تجارت اوراسیا، مذاکراتی با بانک‌ها و شرکت‌های عضو این اتحادیه داشتیم که می‌تونه به جذب سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی کمک کنه.

در اولین نمایشگاه خودرو کیش، از دو خودروی برقی رونمایی شد. امیدوارم این مسیر، به توسعه ناوگان حمل‌ونقل پاک جزیره منجر بشه.

سفر دکتر قائم پناه، معاون رئیس‌جمهور و هیئت همراه به کیش، نقطه عطف این هفته بود. آغاز ساخت اولین نیروگاه خورشیدی، بازدید از دو هتل در آستانه بهره‌برداری و کلنگ‌زنی هتل یخی از برنامه‌های این سفر بود. در نشست فعالان اقتصادی، بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران و همکاری بخش خصوصی تأکید شد.

رونمایی از ۱۲۰ تاکسی برقی و هیبریدی، گام مهمی در توسعه حمل‌ونقل پایدار جزیره بود. همچنین در برج فناوری، با شرکت‌های فناور گفت‌وگو کردیم تا مسیر آینده اقتصاد کیش رو بر پایه نوآوری پیش ببریم.
افزایش ظرفیت تولید آب به میزان ۳۰۰۰ مترمکعب تا پایان سال و افزایش ۱۰۰۰۰مترمکعب در سال آینده و افزایش ظرفیت تولید برق از طریق نیروگاه خورشیدی از خبرهای خوبی بود که در این سفر اطلاع رسانی شد .
در ضیافت شام با سفرای آفریقایی ( نیجیریه و کنیا و نیجر و ساحل عاج و … ) بر توسعه روابط بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی تأکید شد.

همه این اقدامات، برای بازگرداندن کیش به جایگاه واقعی خودشه و در این مسیر، به حمایت و همراهی شما نیاز داریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه