همزمان با دومین روز از هفته دولت صورت گرفت؛
اجرای طرح هادی و پروژه روکش آسفالت راه های روستایی در فومن
همزمان با دومین روز از هفته دولت، پروژه روکش آسفالت راه روستاهای کیابان، لادمخ، الاسر و مالوان،حلقه سر، رودپیش و پیرمومن سرا پروژه آسفالت معابر روستای نوده، اجرای طرح هادی روستای گوشلوندان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، همزمان با دومین روز از هفته دولت اجرای طرح هادی (اصلاح معابر و آسفالت شبکه روستایی) گوشلوندان به طول ۶ کیلومتر و با اعتبار ۸۸۰ میلیون تومان با حضور فرماندار شهرستان فومن و حجتالاسلام افتخاری افتتاح شد.
همچنین پروژه روکش آسفالت راه روستاهای کیابان، لادمخ، الاسر و مالوان، حلقه سر، رودپیش و پیرمومن سرا پروژه آسفالت معابر روستای نوده، اجرای طرح هادی روستای گوشلوندان نیز افتتاح شد.
فرماندار شهرستان فومن در این مراسم که با حضور جمعی از مردم و مسئولان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت گفت: شهیدان رجایی و باهنر منشأ خدمات زیادی برای اقشار ضعیف جامعه بودند.
محمود قاسم نژاد با قدردانی از بنیاد مسکن با بیان اینکه حدود ۲۵ درصد از راه های روستایی شهرستان فومن فاقد آسفالت هستند، اظهار کرد: میانگین آسفالت راههای روستایی شهرستان بالاتر از استان است.
وی افزود: ۳۵ کیلومتر از آسفالت راههای روستایی در هفته دولت امسال به بهره برداری میرسد.
قاسم نژاد بر لزوم حل مشکل آبرسانی روستایی نیز تاکید کرد و گفت: در کمیته برنامهریزی شهرستان اعتبارات خوبی در این حوزه در نظر گرفته خواهد شد.
فرماندار شهرستان فومن با بیان اینکه در ۵ ماهه ابتدایی سال 3 میلیارد و 200 میلیون تومان در حوزه برق هزینه شده است، گفت: بازنگری طرح های هادی روستایی دیگر اقدامات مدنظر است.
افتتاح مهرواره بومی و محلی شهرستان فومن
محمود قاسم نژاد در این مراسم با قدردانی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: این مرکز در رشد و بالندگی کودکان این سرزمین به عنوان مدیران آینده کشور نقش مهمی ایفا می کند.
فرماندار شهرستان فومن گفت: از مربیان و کودکان عزیز و خانواده های آنها که بخشی از فرهنگ بومی و محلی گیلان را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند قدردانی میکنم.
اسفندیار ضیائی مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان، نیز با قدردانی از فرمانداری شهرستان فومن گفت: پاسداشت ارزشهای بومی و محلی، معرفی آداب و رسوم و همچنین آشناسازی نسل جدید با گنجینههای فرهنگی گیلان زمین، از اهداف برگزاری این مهرواره به شمار میرود.
این مسئول در ادامه، «بازیهای محلی»، «غذاهای محلی» و «صنایع دستی، گردشگری و آداب و رسوم» را از محورهای سهگانه این مهرواره خواند.
ارسال نظر