کسب مقام اول استان گیلان در انتصاب بانوان در پست های مدیریتی
استانداری گیلان در احراز پست های مدیریتی بانوان مقام اول کشور را کسب کرد.
![کسب مقام اول استان گیلان در انتصاب بانوان در پست های مدیریتی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/dalTTQWXw7Uk/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh5a7Do8cCsx6/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، امروز در دومین نشست مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداری های کشور که با حضور فریبا نظری پور کیایی مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور در ارومیه برگزار شد ، استان گیلان به عنوان استان اول در احراز پست های مدیریتی بانوان معرفی گردید.
استان های هرمزگان و مازندران در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
گفتنی است دکتر مصطفی سالاری در ابتدای حضور خود در استانداری گیلان، بخشنامه ای در خصوص بکارگیری جوانان و بانوان در مناصب مدیریتی صادر کرد که تاکنون منجر بکارگیری تعداد زیادی از جوانان و بانوان در پست های کلیدی و مدیریتی سطح استان شده است.
ارسال نظر