مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان اعلام کرد؛
اجرای طرح ایران مهارت در مدارس استان گیلان
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: براساس این طرح دانش آموزان دوره متوسطه اول با گذراندن تا سقف ۶۰ ساعت دوره آموزشی با یکی از رشته های مهارت حرفه ای آشنا می شوند.
![اجرای طرح ایران مهارت در مدارس استان گیلان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/gDpJI554ro39/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-FflISQ-h3a/%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B7%D8%B1%D8%AD+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، نادر جهان آرای در نشست مشترک با مدیران فنی و حرفه ای استان، با تبیین اهداف طرح ایران مهارت گفت: توسعه و تقویت فرهنگ کار، شناسایی استعداد های مهارتی دانش آموزان و کمک به هدایت تحصیلی آنان، کارآفرینی و ارتباط بین آموزش رسمی و غیر رسمی در دوره اول متوسطه از اهداف اجرای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: ایران مهارت در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و همچنین عملیاتی کردن راهکار ۶ _ ۱ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر اصول شرکت داوطلبانه در طرح، مشارکت و انعطاف پذیری در محتوا و ارزشیابی استوار است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در ادامه گفت: در اجرای این طرح باید نگاه مدرسه محوری مورد توجه قرار گیرد و نکات مثبت و منفی آن آسیب شناسی شود.
جهان آرای با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی جدید گفت: با توجه به افزایش یک پایه تحصیلی در هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش، نیازمند همکاری های دو جانبه آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای هستیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان هم در این نشست گفت: کلیه آموزشگاههای با درجه ۳ به بالا مسئول اجرای این طرح هستند و شهریه این دوره ها با توجه به شرایط دانش آموزان در مناطق مختلف تعیین می شود.
رحیم عطایی پور افزود: در طرح ایران مهارت دانش آموزان با زمینه های حرفه آموزی با فضای کسب و کار و مهارت افزایی آشنا می شوند.
در سال تحصیلی گذشته این طرح به صورت آزمایشی در ۱۰ درصد مدارس دوره اول متوسطه ۸ استان کشور اجرا شد که در سال تحصیلی جاری، این رقم به ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.
ارسال نظر