فرماندار شهرستان فومن بیان کرد؛
کسب رتبه اول شهرستان فومن در بخش اشتغال فراگیر/اشتغال ۶۰۰ نفر در کارخانه نئوپان فومنات
فرماندار شهرستان فومن در جلسه رفع موانع تولید از کسب رتبه اول شهرستان فومن در بخش اشتغال فراگیر خبرداد و یادآور شد: در بخش بومگردی نیز موافقت اصولی با احداث ۱۵۰ واحد بومگردی صورت پذیرفته است.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمود قاسم نژاد در این جلسه با ارائه گزارشی از ظرفیت های اشتغال شهرستان فومن گفت: این شهرستان ۱۳ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی دارد و سالانه ۴۷ هزار تن برنج توسط شالیکاران برداشت می شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان فومن سطح باغات شهرستان را ۳ هزار و ۵۲۰ هکتار عنوان کرد و افزود: ۲۵۰۰ نفر نیز در ۱۲۴ هزار دامداری سبک و سنگین مشغول کار هستند.
وجود ۹۵۳ پهنه مزارع ماهیان گرمابی و ۱۳ واحد ماهیان سردابی
وی با اشاره به ۹۵۳ پهنه مزارع ماهیان گرمابی و ۱۳ واحد ماهیان سردابی شهرستان اظهار کرد: ظرفیت تولید آبزی شهرستان ۳ هزار و ۸۳۲ تن در سال است.
قاسم نژاد به تولید ۳۵۰۰ قطعه ماهی قرمز، ۹۶۰۰ تن گوشت سفید و ۲۹۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان فومن اشاره کرد و گفت: ۲۲ واحد مرغداری گوشتی و ۱۳۲ واحد گاوداری در شهرستان وجود دارد.
فرماندار شهرستان فومن به فعالیت ۹ واحد چای سازی در شهرستان اشاره کرد و گفت: ۲۶۲ نفر به طور مستقیم و ۸۷۳ نفر به طور غیرمستقیم در این بخش فعالیت می کنند.
اشتغال ۶۰۰ نفر در کارخانه نئوپان فومنات
وی با اشاره به اشتغال ۶۰۰ نفر در کارخانه نئوپان فومنات از اشتغال مستقیم ۲۶۲ نفر در ۱۹ واحد در شهرک صنعتی کوچیچال خبرداد.
قاسم نژاد از فعالیت 73 واحد تولیدی کلوچه به طور رسمی در این شهرستان خبرداد و گفت: شهرستان فومن 161 تعاونی فعال دارد.
وی از فعالیت سه مجتمع رفاهی و دو مهمانپذیر و شناسایی بیش از یک هزار واحد خانه مسافر خبرداد و گفت: ظرفیت بزرگ گردشگری در این شهرستان نهفته است.
پرداخت 5 میلیارد و 570 میلیارد تومان تسهیلات در بخش اشتغال روستایی
فرماندار شهرستان فومن از پرداخت 5 میلیارد و 570 میلیارد تومان تسهیلات در بخش اشتغال روستایی خبر داد و گفت: بانک کشاورزی بیشترین میزان پرداخت تسهیلات را دارا می باشد.
کسب رتبه اول شهرستان فومن در بخش اشتغال فراگیر
قاسم نژاد از کسب رتبه اول شهرستان فومن در بخش اشتغال فراگیر خبرداد و یادآور شد: در بخش بومگردی نیز موافقت اصولی با احداث 150 واحد بوم گردی صورت پذیرفته است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به خسارت سیل به بخش ابنیه، پل، راهها و تأسیسات زیربنایی و روبنایی شهرستان فومن اظهار کرد: از دلایل خسارت وارده، میزان بارش باران، وجود درختان تنومند در بستر رودخانه و عدم ساماندهی رودخانه ها بوده است.
قاسم نژاد بر ضورت حفظ محیط زیست تأکید کرد و افزود: با عدم ساماندهی رودخانه ها و عدم صدور برداشت شن و ماسه، شاهد وارد آمدن خسارت به بخش پل ها بودیم.
ارسال نظر