معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان بیان کرد:
تشکیل کارگروه شهرکهای صنعتی استان/تسهیلات جهت ایجاد اشتغال واقعی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان از تشکیل کارگروه شهرکهای صنعتی استان جهت بررسی مشکلات هر شهرستان به صورت مجزا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سیدمحمد احمدی در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان رودبار با اشاره به اراده دولت بر حمایت از تولید گفت: حمایت از تولید نمایشی نبوده بلکه ارتباطی دوسویه بین تولیدکنندگان و عوامل تولید است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان عدم هماهنگی و حرکت همگام بین عوامل تولید را چالش جدی این عرصه دانست و با بیان اینکه انعکاس مشکلات باید با استناد قانونی همراه باشد تصریح کرد: تولید کننده باید تسلط کامل بر عوامل تولید داشته باشد تا به موفقیت در این مسیر دست یابد.
احمدی با تاکید بر شناسایی موانع تولید تصریح کرد: بخش اعظمی از بدهکاران بانکی تولیدکنندگانی هستند که بدون آورده مالی و با پشتیبانی تسهیلات بانکی وارد این عرصه شده و امروز به بدهکار بانکی تبدیل شدهاند.
وی با بیان اینکه مهمترین پروژههای ملی از شهرستان رودبار عبور کرده و در مرحله اجرا تنگناهایی برای اهالی منطقه ایجاد نموده گفت: متاسفانه وجود برخی حریم ها در این شهرستان موجب عدم سرمایهگذاری مطلوب شده است.
حذف برخی قوانین دست و پاگیر و مبهم از برنامههای دولت است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ساختاری و به دلیل وجود برخی قوانین دست و پاگیر ایجاد شده افزود: حذف برخی قوانین دست و پاگیر و مبهم از برنامههای دولت است که با بهرهگیری از نتایج آن بسیاری از موانع تسهیل می شود.
وی اشتغال را دغدغه اصلی دولت و استان دانست و با قدردانی از بانکها در راستای پراخت تسهیلات اشتغال زایی گفت: تداوم این همکاری در پرداخت تسهیلات مشکلات اشتغال استان را کاهش می دهد.
تشکیل کارگروه شهرکهای صنعتی استان
احمدی از تشکیل کارگروه شهرکهای صنعتی استان جهت بررسی مشکلات هر شهرستان به صورت مجزا خبر داد و گفت: با تشکیل این کارگروه بانک اطلاعاتی مشخصی از مشکلات استان تدوین تا موانع استانی و ملی شناسایی و رفع شود.
وی در ادامه به اقتصاد مقاومتی و سرمایه گذاری اشاره و بیان کرد: در هر شهرستان سه پروژه بزرگ سرمایه گذاری شناسایی شده و در جلسهای با حضور مدیران دستگاه های متولی صدور مجوز، مورد بررسی قرار میگیرد.
احمدی با اشاره به وضعیت شهرستان رودبار در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی گفت: سهم شهرستان رودبار در مرحله اول حدود 6 میلیارد تومان بوده که تا کنون 9 میلیارد و 300 میلیون تومان معادل 160درصد سهیمه پرداخت شده است.
تسهیلات جهت ایجاد اشتغال واقعی است
وی با بیان اینکه این تسهیلات جهت ایجاد اشتغال واقعی است افزود: از امروز هیچگونه تسهیلات اشتغال روستایی جهت مشاغل خانگی بدون تصویب کارگروه استانی پرداخت نخواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان هدف اصلی تسهیلات اشتغال زایی را ایجاد طرحهای مولد و سرمایه گذاری دانست و اظهارکرد: 83 درصد این تسهیلات در بخش اشتغال روستایی خانگی هزینه شده که مشکلاتی را برای شهرستان ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به شرایط جغرافیایی رودبار خواستار تحرک بیشتر این شهرستان در حوزه بومگردی شد و بیان کرد: سهم تسهیلات رونق تولید استان 58 میلیارد تومان است که در قالب سرمایه در گردش تخصیص مییابد و باید تولیدکنندگانی را که توانایی بازپرداخت دارند، جهت دریافت این تسهیلات تشویق و ترغیب کرد.
ارسال نظر