English

طی سال گذشته صورت گرفت؛

تذکر دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ۴۷۹ پزشک متخلف

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تشریح عملکرد حوزه نظارت بر درمان و اعتبار بخشی، از تذکر دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ۴۷۹ پزشک متخلف در سال ۹۶خبر داد.

تذکر دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ۴۷۹ پزشک متخلف

به گزارشخبرگزاری موج از گیلان، اسماعیل نور صالحی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروزدر جمع اصحاب رسانه حضور یافت و ضمن ارایه گزارشی جامع از عملکرد حوزه نظارت بر درمان دانشگاه، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

نور صالحی در این نشست گفت: همواره سیاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مبنی بر شفاف سازی مسایل حوزه سلامت بوده و هست، و تا آنجا که توان داریم در راستای این شفاف سازی کوتاهی نخواهیم کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: یکی از رسالت های اصلی و مهم معاونت درمان دانشگاه، نظارت بر مراکز درمانی و ارایه دهندگان خدمات سلامت دولتی و خصوصی در استان است، چرا که این مراکز با جان و سلامتی مردم سر و کار دارند. وی ادامه داد: شاید به جرأت می توان گفت: هیچ فعالیتی در هیچ سازمانی توفیق پیدا نمی کند مگر با کنترل های دقیق و مستمر و بر این اساس ما هم سعی داریم بر روند ارایه خدمات مراکز بهداشتی درمانی نظارت مستمر داشته باشیم.

وی با اشاره به این که کار در حوزه نظارت دانشگاه بسیار گسترده است، خاطر نشان کرد: وجود ۳۷ بیمارستان شامل: ۲۶ بیمارستان دولتی، ۹ بیمارستان خصوصی و ۲ بیمارستان عمومی دولتی، ۱۴۵۰ مطب پزشک عمومی، ۹۰۰ مطب پزشک متخصص، ۵۰۰ مطب دندانپزشکی، ۷۸ درمانگاه، ۸۵۰ دفتر کار درمانی همچون فیزیوتراپی، بینایی سنجی و...، نشان می دهد که کار در حوزه نظارت چقدر گسترده، با اهمیت و مهم است.

معاون درمان دانشگاه، تصریح کرد: صیانت از بیماران و رعایت حقوق بیماران، تکلیف ماست و تمام تلاش مسوولان ارشد دانشگاه بر این است تا حق هیچ یک از گیرندگان خدمات بهداشتی درمانی ضایع نشود.

وی ادامه داد: عموماً نظارت های دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر مراکز و ارایه دهندگان خدمات بهداشتی درمانی دو نوع است: نوع اول که به صورت ادواری تمامی مراکز درمانی، مطب ها، کلینیک ها و ... توسط کارشناسان حوزه نظارت بر درمان و اعتبار بخشی مورد بازدید قرار می گیرند و نوع دوم بر اساس شکایات و گزارش های مردمی به صورت حضوری و یا ثبت شکایت در سامانه ۱۹۰ است، که کارشناسان بر اساس بازدیدهای میدانی به موضوع رسیدگی می کنند.

نور صالحی با اشاره به این که کار خبرنگاری کاری دشوار و پر درد سر است، اظهار داشت: خبرنگاران چشم های بیدار و گوش های شنوای جامعه هستند، پس باید سعی کنند تا با نقد های منصفانه و اطلاع رسانی جامع و به موقع، علی الخصوص در خصوص سامانه ۱۹۰ که به نظر می رسد یک فرصت طلایی برای ذی نفعان حوزه سلامت است، نظرات و گزارشات خود را به سمع و نظر ما برسانند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به این که ما منتظر نمی مانیم تا مردم شکایت کنند تا به آن رسیدگی کنیم، گفت: تقریباً در سال 96 بالغ بر 940 بازدید از مراکز درمانی استان صورت گرفته است و این عدد برای شش ماهه اول سال به 613 مورد رسید که نسبت به شش ماهه اول سال قبل رشد قابل توجه ای داشته است.

وی ادامه داد: بازدیدهای میدانی کارشناسان حوزه نظارت منجر شد تا در شش ماه اول سال جاری 30 درمانگاه، 53 پزشک متخصص، 135 پزشک عمومی، 44 مطب شبانه روزی، 51 دفاتر کار، 3 مرکز جراحی محدود، 56 دندانپزشک تذکر کتبی دریافت کنند. همچنین به 154 مرکز و افراد تذکر شفاهی داده شد تا نقایص موجود در مراکز خود را بر طرف کنند.

پلمپ و تعطیلی 27 واحد ارایه دهنده خدمات بهداشتی درمانی در استان گیلان

نور صالحی از پلمپ و تعطیلی 27 واحد ارایه دهنده خدمات بهداشتی درمانی در استان خبر داد و افزود: تامین، حفظ و ارتقای سلامتی مردم از وظایف ذاتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و بر اساس تاکید رییس دانشگاه، در این خصوص قانون برای همه، حتی برای دانه درشت ها یکسان اجراء می شود. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در خصوص نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد نیز گفت: در شش ماهه اول سال جاری 50 درصد سهمیه دارویی 5 مرکز خاطی را به مدت 3 ماه و سه مرکز خاطی را به مدت یک سال کاهش دادیم. وی ادامه داد: در این خصوص پروانه فعالیت یک مرکز متخلف سوء مصرف مواد نیز ابطال و مجوز اگونیست یک مرکز نیز به مدت یکسال لغو شد.

وی با اشاره به این که از نظر قانون و مقررات، مطب شبانه روزی نداریم، تصریح کرد: در این خصوص به 44 مطب پزشکی تذکر داده شده و همه آن ها نیز تعهد داده اند تا در اسرع وقت این مطب ها را به درمانگاه تغییر دهند، تا دانشگاه با ادامه فعالیت آن ها موافقت کند. دکتر نور صالحی تاکید کرد: هدف از برگزاری این نشست، علاوه بر شفاف سازی و گزارش عملکرد حوزه نظارت، اطلاع رسانی در خصوص سامانه 190 نیز بوده است، تا مردم به حقوق خود آگاه شوند تا در صورتی که که حقی از آن ها در حوزه های بهداشتی و درمانی ضایع شد، در کوتاه ترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.

 

 
 
 
 
 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه