فردا شنبه ۲۱ بهمن برگزار می شود؛
حراج خرده فروشی برخط کالاهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی گیلان
مدیر کل اموال تملیکی گیلان از راهاندازی دومین مرحله حراج خرده فروشی برخط کالاهای قاچاق برای خانوارها در ۲۱ بهمن ماه جاری خبر داد.
، احمدرضا موقری خمامی، مدیر کل اموال تملیکی گیلان، امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج با تبریک ایام الله دهه فجر و نزدیک شدن به انتخابات ۱۱ اسفند، روز سرنوشت ساز برای ملت ایران، بر حضور پرشکوه و مشارکت حداکثری مردم گیلان تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه جمع آوری، نگهداری و تعیین تکلیف کالاهایی که به موجب قانون به تملک دولت درآمده است، از جمله فعالیت های اداره مذکور می باشد؛ افزود: این موارد از جمله وظایف اداره کل اموال تملیکی گیلان است و این اداره کل از مجموعه دستگاههای تابع وزارت اقتصاد و دارایی میباشد.
وی با بیان اینکه از مهرماه ۱۴۰۱ توفیق خدمتگزاری در اداره اموال تملیکی گیلان را عهدهدار شده است؛ ادامه داد: آمار عملکرد این اداره از تاریخ مهرماه۱۴۰۱الی بهمن ماه ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته به شرح زیر میباشد.
موقری خمامی، رشد فروش این اداره را ۸۰۹درصد پیشرفت نسبت به سال گذشته اعلام کرد و گفت: در سال گذشته در مدت زمان اعلام شده۱۹۳ میلیارد و۷۰۰میلیون ریال فروش داشتیم در حالی که از مهرماه ۱۴۰۱الی ۱۴۰۲ این مبلغ به یک هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی با اشاره به دیگر اقدامات موثر در بازه زمانی مذکور خاطر نشان کرد: راهاندازی دستگاه لیبل زن در انبار لولمان و اخذ شناسه کالاهای قاچاق موجود در انبار از دیگر اقدامات در این زمینه بوده است.
به گفته وی، با وجود دستگاه لیبل زن، کلیه اموال موجود در انبارهای اداره کل اموال تملیکی استان دارای شناسه میشوند .مدیر کل اموال تملیکی گیلان، تعیین تکلیف ۶۲ دستگاه انواع خودروهای قاچاق و متروکه را از دیگر اقدامات این اداره عنوان کرد و گفت: این خودروها از سالهای گذشته در انبارهای گمرکات و اداره کل اموال تملیکی دپو شده بود و با تعیین تکلیف این خودروها ۸۶۰ میلیارد ریال فروش داشتیم و توانستیم رتبه چهارم فروش خودروها را در سراسر کشور در این راستا کسب نماییم.وی به ارتقای کسب رتبه دهم از۲۸ بر اساس فروش ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ به مبلغ یکهزار و ۳۴۷ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: در این راستا ۱۵۸۳ تن کالاهای رسوبی که از سنوات گذشته در قالب ۳۹ پرونده متروکه وجود داشت نیز در یک اقدام جهادی طی بازه زمانی یک هفتهای از ۲۸ خرداد ۴۰۲ا تا۶ تیر ۴۰۲ ۱در گمرکات استان به ارزش ۱۶۳ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در اداره کل اموال تملیکی گیلان تصریح کرد: برای ۶۴ دستگاه انواع موتور سیکلت نیز که از سال ۱۳۹۸ در انتظار کارشناسی و اخذ مجوز از ادارات استاندارد و محیط زیست به منظور طرح در مزایدههای فوق العاده محدودبود نیز تعیین تکلیف شد و مزایده آنها تا پایان امسال ادامه خواهد شد.
مدیرکل اموال تملیکی گیلان ادامه داد: انجام اقدامات اولیه با درخواست از استاندارد جهت بازدید از ماینرهایی که ازسال۱۳۹۸بلاتکلیف مانده بودند نیز از دیگر اقدامات این اداره کل است.
وی در اختیار قرار گرفتن محوطه ۱۰ هزار متر مربعی با انبار مسقف ۶۰۰ متری در شهرستان بندر انزلی را از دیگر تلاشهای صورت گرفته در اداره مذکور عنوان کرد که از طریق مدیریت کل اموال تملیکی و استاندار محترم و مدیرکل محترم دارایی استان گیلان جهت نگهداری کالاهای متروکه و قاچاق در غرب استان انجام شده است.
موقری خمامی، انجام اقدامات اولیه جهت در اختیار قرار گرفتن ۵ هزار مترمربع زمین از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان و پیگیری جهت اقدامات بعدی از طریق استانداری گیلان را از دیگر اقدامات این اداره کل خواند و گفت: اینها تنها بخشی از کارهای انجام شده در این اداره است.
مدیر کل اموال تملیکی گیلان از راهاندازی حراج خرده فروشی کالاهای قاچاق به صورت برخط برای نخستین بار در گیلان در دی ماه سال جاری با طرح ۱۸ ردیف کالا در سامانه فروش خبر داد و گفت این حراج برای خانوارها برگزار شد و در این حراج خرده فروشی منع مداخله کارمندان دولت وجود ندارد و همه کارمندان و همه افراد حقیقی و شهروندان میتوانند در این طرح شرکت کرده و کالاهای مورد نظر خود را خریداری کنند.
ارسال نظر