English

برگزیدگان جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت معرفی شدند

جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در رشت امروز با معرفی و تجلیل از ۶ پژوهشگر و ۴ خادم برگزیده‌ی حوزه‌ی مهدویت به کار خود پایان داد.

برگزیدگان جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت معرفی شدند
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان

، در آیین اختتامیه جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از ۶ پژوهشگر و ۴ خادم برگزیده‌ی حوزه‌ی مهدویت قدردانی شد.

محمد دوستار، مسئول برگزاری جشنواره‌ی بین المللی امامت و ولایت هدف از برگزاری این جشنواره را جمع آوری آثار و نتایج تحقیقات صاحب نظران ملی و بین المللی در راستای ترویج فرهنگ و فلسفه‌ی مهدویت عنوان کرد و افزود: از مجموع ۱۰۵ اثر ارسال شده به دبیر خانه، ۶ اثر از سوی کارگرو‌های سه گانه‌ی زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی به عنوان آثار برتر معرفی شدند و علاوه بر این از ۴ خادم نمونه‌ی فعال در حوزه‌ی مهدویت گیلان قدردانی شد.

وی همچنین اضافه کرد: از مجموع ۶ پژوهشگر برتر این جشنواره، خانم پاتریشیا پرادو از کشور برزیل با نگارش «کتاب زمانی که غیبت به پایان می‌رسد»، آقای سید نذیر الحسنی با نگارش «کتاب المصلح العالمی» و سید حسین البدری با نگارش «کتاب بحوث الفکر المهدوی از کشور عراق» و آقای رضا میرزایی با نگارش «کتاب سبک زندگی منتظرانه» و خانم‌ها زهرا قاسمی و الناز سجادیان با نگارش «کتاب معنویت درمانی مبتنی بر آموزه‌های مهدویت» حائز رتبه‌ی برتر شدند.

آیت الله محمد مهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این همایش با تبیین فلسفه‌ی انتظار و رابطه‌ی آن بافرهنگ حق طلبی و عدالتخواهی گفت: این اقتضائات که در تمامی ادیان و مذاهب وجه مشترک انسان‌های آزاده تلقی می‌شود، در بستر ترویج فرهنگ مهدوی و فلسفه‌ی ظهور قابل حصول است.

در ادامه‌ی این مراسم پیام آیت الله العظمی عباس محفوظی از مراجع تقلید گیلانی ساکن در قم که برای اختتامیه‌ی جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در رشت از سوی حجت الاسلام والمسلمین صفوی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان قرائت شد. در بخشی از این پیام آمده است: «واضح است که معرفت ائمه‌ی اطهار علیهم السلام، اکرام بنی آدم است و معرفت مهدی موعود به عنوان خاتم اهل بیت علیهم السلام حد نصاب مشروط برای این اکرام، هر عملی که باعث ترویج و تشهیر این اکرام و مقدمات آن باشد، مورد عنایت و تکریم اهل بیت خواهد بود.»

گفتنی است خانم پاتریشیا پرادو استاد دپارتمان مطالعات دینی دانشگاه کاتولیک میناس جرایس برزیل، آقای جمیل اسکندر استاد لبنانی الاصل دانشگاه فدرال سائوپائولویی برزیل و آقای کورت ریچاردسون ریس دپارتمان ادیان ابراهیمی دانشگاه دالاس تگزاس آمریکا امروز بطور ارتباط تصویری و برخط در اختتامیه‌ی جشنواره‌ی بین المللی امامت و مهدویت در رشت حضور پیدا کردند و ایده‌های خود را برخط به حاضران ارایه کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر