English

آموزش، حلقه گمشده قهر انسان‌ با طبیعت است

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی فاصله گرفتن انسان از طبیعت را موجب بروز مشکلات بسیاری دانست و گفت: آموزش، حلقه گمشده قهر انسان با طبیعت است.

آموزش، حلقه گمشده قهر انسان‌ با طبیعت است

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، طهمورثآقاجانی عصر امروز در نشست خبری افتتاحیه جشنواره آشتی با طبیعت در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با ورود به دهه چهارم تاسیس خود رقابت با دیگر دانشگاه‌های بزرگ دنیا را در پیش گرفته است.

وی با اشاره به جایگاه و رتبه بالای دانشگاه آزاد اسلامی، ورود به بحثمحیط زیست را یکی از کارهای خوب حوزه معاونت فرهنگی این دانشگاه عنوان کرد.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه طبیعت مادر ما انسان‌هاست، ادامه داد: تمام نیازهای انسان از طبیعت برطرف می‌شود و مشکلات انسان از زمانی آغاز شد که از آن فاصله گرفت.

وی با اشاره به بهره‌مندی مردم از طبیعت پیرامون خود، افزود: مردم برای طراوت روح خود به دامان طبیعت می‌روند اما پس از بازگشت به طبیعت زخم می‌زنند.

آقاجانی آموزش از کودکی را موجب آشتی انسان‌ها با طبیعت دانست و گفت: آموزش حلقه گمشده قهر انسان‌ با طبیعت است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی امروز وارد عرصه جدیدی از فعالیت‌های خود شده که تاکنون ارگان‌های دیگر ورود نکرده‌اند.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با تصریح بر اینکه انسان‌ها آرامش روحی خود را از طبیعت تأمین می‌کنند، اضافه کرد: به همین دلیل تماشای دریا، عظمت کوه و… به انسان آرامش می‌دهد.

وی طبیعت را مانند یک الماس بی‌وزن و بسیار ارزشمند خواند و خاطرنشان کرد: اگر قدر طبیعت را ندانیم مانند مادری که از دست رفته، چیزهای بسیاری را از دست می‌دهیم.

به گزارش موج، مرحله نخست جشنواره آشتی با طبیعت شامل فعالیت‌های میدانی دانشجویان واحدهای دانشگاهی نیمه شمالی کشور به مدت هشت هفته، جمع‌آوری آثار مربوط به محورهای جشنواره است.

مرحله دوم «هفته پایانی» جشنواره شامل برپایی کارگاه‌ها، نشست‌های تخصصی و نمایشگاه‌های آثار و اسناد رسیده به دبیرخانه جشنواره است.

مرحله سوم جشنواره «روز پایانی» نیز برای ارائه گزارش، سخنرانی شخصیت‌های برجسته ملی و استانی، در نظر گرفته شده است.

تقویت ایده همزیستی مسالمت‌آمیز با طبیعت و فرهنگ زیست‌محیطی در جامعه و تبیین فرهنگ محیط زیست از دیدگاه اسلام، قرآن کریم و اهل بیت(ع) و… از جمله اهداف جشنواره مذکور است.

تبیین فرهنگ آشتی با طبیعت و نفی آلودگی زیست‌محیطی از منظر قانون اساسی، امام(ره) و رهبری معظم انقلاب و نقش دانشگاهیان در فرهنگ‌سازی زیست‌محیطی و… از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان شد.

جشنواره ملی آشتی با طبیعت در سه مرحله با حضور ۱۳ استان و ۱۸ واحد دانشگاهی سراسر کشور شهریور امسال در گیلان برگزار می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر