English

سالانه ۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای استان تجهیز و نوسازی شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را سبب کاهش سختی کار دانست و یادآور شد: امر مذکور ۵۰ درصد از هزینه‌های کشاورزی را کاهش می‌دهد.

سالانه ۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای استان تجهیز و نوسازی شود

به گزارش خبرگزاری موج از لاهیجان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جمع مدیران دستگاه‌های اجرایی گیلان با اشاره به بازبینی طرح‌های هادی روستایی در استان اظهار کرد: موضوع مذکور با همکاری تنگاتنگ با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان آغاز شده است.

وی به رشد ۲۶٫۵ درصد طرح‌های هادی روستایی در سال ۹۴ در گیلان اشاره کرد و افزود: ۱۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی که در گذشته جزو طرح‌های هادی روستایی در نظر گرفته شده بود و به صورت مسکونی و غیرنیاز محسوب می‌شد و احتمال تغییرکاربری آنها وجود داشت از طرح‌های هادی خارج شدند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه بازنگری در طرح‌های هادی استان با جدیت در حال انجام است، تصریح کرد: اراضی خارج شده از طرح‌های هادی به بخش کشاورزی برگردانده شدند.

شعبان‌نژاد، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی را از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی گیلان خواند و بیان کرد: رشد خوبی در کاهش ضایعات کشاورزی در استان داریم.

وی به اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور در گیلان به صورت صددرصدی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به گیلان مصوب شد سالانه ۱۰ هزار هکتار از شالیزارهای استان تجهیز و نوسازی شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری از تغییرکاربری اراضی جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: تجهیز و نوسازی اراضی شکل هندسی ویژه‌ای به زمین‌ها می‌دهد و مکانیزاسیون به‌راحتی انجام می‌شود.

شعبان نژاد، تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را سبب کاهش سختی کار خواند و یادآور شد: امر مذکور ۵۰ درصد از هزینه‌های کشاورزی را کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۹ هزار و ۷۵۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان سال گذشته تجهیز و نوسازی شده است، اظهار کرد: طرح مذکور در ۱۲۰ روستا در قالب ۷۰ پروژه با مشارکت ۷۰ پیمانکار، هشت گروه مشاوران و یک‌هزار و ۵۰۰ نفر کارشناس انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، زمان اجرای پروژه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان را از مهرماه سال ۹۴ عنوان کرد و افزود: ۱۵ بهمن ماه سال گذشته به دلیل وجود مشکلاتی طرح مذکور در گیلان آغاز شد و توانستیم شالیزارهای مورد نظر را به‌موقع «آب‌تخت» شده تحویل کشاورزان دهیم.

شعبان‌نژاد متذکر شد: سال گذشته ۲۲ هزار نفر کشاورز به مسؤولان جهاد کشاورزی گیلان اعتماد کردند و شالیزارهای خود را برای تجهیز و نوسازی در اختیار ما گذاشتند.

 
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه