کشت برنج در تمام استانها به جز گیلان و مازندران باید متوقف شود
کامبیز عباسی گفت: تولید برنج به دلیل پایین بودن بهرهوری آب باید در دو استان گیلان و مازندران انجام شود و کشت برنج در استانهای دیگر مورد تأیید، قبول و حمایت وزارت جهاد کشاورزی نیست.
![کشت برنج در تمام استانها به جز گیلان و مازندران باید متوقف شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/kwJ19TfOFMr6/kwAvSYs0d3N-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9xszOViTovF0Oh5dUHpw42REcZkXjwcyzrvscLNx51sWjlxDFQy0AY2eA1TjlcG04Z9M8xIGBQMqD9e54XxTUIZI1mWhJUOktZtvcWAJW_MMNubOhGu0AP/rdNQS2yjoug0.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از رشت، کامبیز عباسی پیش از ظهر امروز در ستاد برداشت برنج با حضور نمایندگان شش استان کشور در گیلان اظهار کرد: کشت برنج در تمام استانها به غیر گیلان و مازندران باید متوقف شود.
وی ادامه داد: تولید برنج به دلیل پایین بودن بهرهوری آب باید در دو استان گیلان و مازندران انجام شود و کشت برنج در استانهای دیگر مورد تأیید، قبول و حمایت وزارت جهاد کشاورزی نیست.
رئیس صنایع کشاورزی و مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه چهارپنجم کشت برنج در گیلان و مازندران انجام میشود، افزود: هیچگونه تسهیلاتی برای کشت برنج به غیر از این دو استان پرداخت نمیشود.
وی با اشاره به اینکه در استان اصفهان سطح کشت برنج کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: به دنبال استفاده از روشهای جدید برای کاهش آب هستیم و کشت نشایی را دنبال میکنیم.
عباسی یادآور شد: از سالهای گذشته تا امسال چهار خط اعتباری برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی در کشور اختصاص داده شده است.
وی با تصریح بر اینکه خط اعتباری نخست ۷۵۰ میلیارد تومان اختصاص داده و تمام این مبلغ جذب شده است، متذکر شد: در خط اعتباری دوم ۸۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده و تاکنون ۹۴ درصد آن جذب شده است.
به گفته رئیس صنایع کشاورزی و مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، در خط اعتباری سوم یکهزار میلیارد تومان اختصاص داده که ۷۰ درصد از آن جذب شده است.
وی با اشاره به اینکه امسال یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری برای مکانیزاسیون کشاورزی اختصاص داده شده است، افزود: از این رقم تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان برای دریافت در بانکها ثبت شده که ۳۳ درصد از اعتبارات محسوب میشود.
عباسی پرداخت خط اعتباری را در مکانیزاسیون زراعت، باغ، دام و طیور عنوان کرد و متذکر شد: تاکنون تنها ۷۰ میلیارد تومان معادل شش درصد جذب شده که سهم هرکدام از استانهای گیلان و مازندران ۵۰ میلیارد تومان است.
به گزارش موج، در ستاد مذکور نمایندگان استانهای برنجخیز سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، گلستان، مازندران و گیلان حضور دارند.
ارسال نظر