اوقافی بودن ۶۰ درصد شهر لشت نشا
شهردار لشتنشا ایجاد زیرساختهای لازم در جلوگیری از مهاجرت مردم از شهر لشتنشا را موثر خواند و بیان کرد: شهر لشتنشا اوقافی است و یکی از موانع توسعه پایدار شهری محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری موج از رشت، ابراهیم خوشفطرت در جلسه بررسی مشکلات شهرستان رشت با اشاره به اجرای طرحهای هادی روستایی در روستاها اظهار کرد: بسیاری از روستاها در بحثتوسعهای از شهرها سبقت گرفتند.
وی، فلسفه اجرای طرحهای هادی را جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها عنوان کرد و افزود: اکنون مشکل مذکور را در شهر لشتنشا داریم و با توجه به قدمت این شهر مردم به شهرهای بزرگتر مانند رشت مهاجرت میکنند.
شهردار لشتنشا با بیان اینکه نبود امکانات زیرساختی از دلیلهای مهاجرت مردم از این شهر است، تصریح کرد: نبود اشتغال دلیل دیگر مهاجرت مردم از شهر لشتنشا است.
خوشفطرت، ایجاد زیرساختهای لازم در جلوگیری از مهاجرت مردم از شهر لشتنشا را موثر خواند و بیان کرد: شهر لشتنشا اوقافی است و یکی از موانع توسعه پایدار شهری محسوب میشود.
وی به تشکیل ستاد بازآفرینی شهری در شهر لشتنشا اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم سند بازآفرینی شهری لشتنشا را تدوین کنیم اما به دلیل اوقافی بودن این شهر سرمایهگذاران علاقهای برای سرمایهگذاری در لشتنشا ندارند.
شهردار لشت با اشاره به اینکه سرمایهگذار بهدنبال ارزش افزوده است، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در لشتنشا به دلیل اوقافی بودن ۶۰ درصد از این شهر ارزش افزوده برای سرمایهگذاران ندارد.
خوشفطرت یادآور شد: سالهاست مسوولان و نمایندگان مردم لشتنشا در مجلس بهدنبال برطرف کردن مشکل اوقافی بودن این شهر هستند اما به دلیل نبود سازوکار قانونی به نتیجهای نرسیدند.
وی با بیان اینکه شهر لشتنشا با مشکلات بسیاری مواجه است، اظهار کرد: بوی فاضلاب در داخل شهر انسان را اذیت میکند.
شهردار لشتنشا به تاسیس شهرداری این شهر در سال ۱۳۲۸ اشاره کرد و افزود: نهرهای کشاورزی اطراف شهر لشتنشا به دلیل گسترش شهر در مرکز آن قرار گرفته و اکنون با کمبود لوله مواجه هستیم.
خوشفطرت متذکر شد: ساماندهی آبها از وظایف اداره آب محسوب میشود اما ۳ هزار متر لولهگذاری برای ساماندهی آبهای سطحی شهر توسط شهرداری لشتنشا انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ترافیک از دیگر مشکلات شهر لشتنشا است، بیان کرد: موضوع کمربندی شهر لشتنشا بسیار حائز اهمیت است و این امر موجب شده ترافیک داخل شهر قفل شود.
شهردار لشتنشا، اجرای طرح کمربندی این شهر را نیازمند اختصاص اعتبارات از محل منابع ملی خواند و تصریح کرد: مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان برای اجرای طرح مذکور در نظر گرفتند اما ۴۵ میلیون تومان از این اعتبارات اختصاص داده شده است.
ارسال نظر