یادداشت؛
لزوم پایه ریزی گفتمانی برای نسلی که بهتر از من و شما می داند
بهنظر میرسد یکی از تاکتیکهای اصلی براندازان در کنار جنگ رسانهای و روانی، مصادره نسلی است که مظلومانه و ناجوانمردانه مورد مطامع سیاسی عدهای سودجو قرار گرفتهاند؛ نسلی که در برخی رفتارها، رویکردها و حتی پوشش و ظاهر تفاوتهایی با نسل گذشته دارد و با بلوغ و آگاهی بیشتری حتی نسبت به گذشتگان مسائل را تحلیل میکند و از اینرو امکان سوءاستفاده از این نسل برخلاف استراتژی براندازان، نمیتواند موفقیتآمیز باشد.
البته این نقد به برخی از تحلیلگران وارد است که چرا تحتتأثیر عملیات روانی و جنگ رسانهای دشمنان، بیگانهسازی این نسل را پذیرفتهاند، یعنی متأسفانه بسیاری از مدیران بهدلیل بروز برخی اختلافنظرها و تفاوتهای ظاهری به نوعی با پذیرش شکاف نسلی عرصه را منفعلانه به دشمن واگذار کردهاند.
مگر نه این نسل همان نسلی است که تا چندی پیش در خلوت خودش سرود سلام فرمانده را از ته دل زمزمه میکرد و یا در آئینهایی همچون عزادارای محرم یا مراسم شیرخوارگان حسینی حضوری فعال و پررنگ دارد و هرجا که فعالیت فرهنگی هوشمندانهای تعریف شده خود را بهخوبی نشان داده است؟
برخلاف عدهای که منفعلانه شکاف نسلی را پذیرفتهاند و واکنشهای سلبی نسبت به این نسل دارند، معتقدم شاید این نسل در نحوه رفتار و گفتار و کردار تفاوتهایی با نسلهای گذشته دارد اما بهشدت مستعد وطندوستی، معنویتگرایی و توسعه است. مگر نحوه حمایت و طرفداری نسل جدید و قدیم نسبت به یک تیم فوتبال یا رنگ آبی و قرمز شباهتی به هم دارد که توقع رفتار کاملا مشابه از ۲نسل در قبال رویدادهای سیاسی، اجتماعی و مذهبی داریم؟ پذیرش تفاوت و تنوع بهمعنای پذیرش تفاوت در آرمانها و اصول نیست و فرهنگ تمدنی ایرانی در بستر جامعه همیشه نسلی آگاه و بالغ را پرورش میدهد که در بزنگاههای مهم نقش خود را نشان میدهد؛ نه اینکه بخواهیم به واسطه چند کلیپ موبایلی و اعتراضات محدود و هیجانی در تعداد محدودی از مدارس برچسب کلی به آنها بزنیم.
معاون ارتباطات اداره کل اداری و اجرایی شورای شهر تهران
ارسال نظر