English

رئیس انجمن مشاوره ایران:

"الگوی سهم گذاری" مورد نظر قرآن برای ارتقای وجود انسان است

رئیس انجمن مشاوره ایران گفت: « الگوی سهم گذاری» از جمله آموزه های اسلامی مورد تاکید قرآن است که هدف از آن رشد و ارتقای وجود انسان به عنوان برترین مخلوق الهی است، این مخلوق وظیفه دارد آنچه را خالق به او داده است از آن استفاده کند.

"الگوی سهم گذاری" مورد نظر قرآن برای ارتقای وجود انسان است

به گزارش خبرگزاری موج یزد، " معصومه اسمعیلی " چهارشنبه شب در کارگاه آموزشی خانواده درمانی در میبد افزود: انسان به دنبال این سهم گذاری می تواند، فرد رشد یافته ای باشد.
وی در این ارتباط توضیح داد: انسان رشد یافته کسی است که بتواند سهم بیشتری از خود در جامعه بگذارد و علی رغم اینکه جهان انسان را « سهم گیر» تربیت می کند.
دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: در این صورت انسان چیزی را به دست می آورد بدون اینکه چیزی از خود ارائه دهد، در حالیکه انسان باید چیزی را که در اختیار دارد با دیگران به اشتراک بگذارد. 
اسمعیلی اظهار داشت: سهم گذاری با مفهوم بخشندگی که انسان چیزها را متعلق به خودش می داند و با دادن آن به دیگران انتظار دارد دیگران هم به او چیزی بدهند ، تفاوت عمده دارد.
دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی یادآور شد: در سهم گذاری بخششی در کار نیست بلکه فرد دهنده چیزی یا انجام دهنده کاری نمی تواند منتی بر دیگران داشته باشد، زیرا آنچه داده و یا آنچه انجام می دهد را وظیفه خود می داند.
وی تصریح کرد: خدا از انسان می خواهد هر آنچه به او داده است، توزیع کند، اگر توزیع نکند، وظیفه خودش را انجام نداده و رشد هم نمی کند.
این پژوهشگر علوم قرآنی که توانست این بحث را از کلام وحی استخراج و از آن در حوزه روابط فردی و آرمان خانوادگی استفاده کند، خاطرنشان کرد: انسان می تواند با مطالعه قرآن و گرفتن بهره از این کتاب آسمانی در عمل از آنها استفاده کند.
رئیس انجمن مشاوره ایران ادامه داد: تاثیر این مبحث در جاهایی که استفاده شده مطلوب و همراه با ایجاد آرامش در زندگی افراد بود.
اسمعیلی تاکید کرد: اگر ارتباط انسان با دیگران با بخشش و انتظار جبران از طرف دیگران همراه باشد، موضوع تخریب خواهد شد. 
همچنین رئیس اداره بهزیستی میبد گفت: رویکرد سازمان مرکزی جذب مشاوران کارآمد و آشنایی مردم با مشاوره است که چند سال اخیر رویکرد مردم نسبت به مشاوره بهتر شده است.
سید محسن فلاح افزود: در حوزه آسیب های اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد و تحصیل علم گاهی نیاز است افراد به مشاوران مراجعه کنند.
وی بیان کرد: مردم با وجود مشکل خانوادگی به مشاوره و معالجه روح و روان خود کمتر از معالجه جسم شان می پردازند، در حالیکه معالجه روح و روان گاهی به مراتب اهمیت بیشتری دارد.
هم اکنون ۳۰ مشاور در سه مرکز مشاوره میبد فعالیت دارد.
این مراکز در زمینه های خانواده درمانی، زوج درمانی، مشاوره کودک و نوجوان ، مشاوره تحصیلی، درمان اختلالات و درمان های فردی (اضطراب،افسردگی،وسواس و...) فعالیت دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه