فرماندار یزد تاکید کرد:
اشتغال اولویت تصمیمات فرمانداری یزد است
فرماندار یزد گفت: ساماندهی امور اتباع غیرمجاز و اشتغال مردم در راس تصمیمات فرمانداری قرار دارد.
![اشتغال اولویت تصمیمات فرمانداری یزد است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/R5XMRrRfyLvE/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyzEYaZ93HDv/%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%B2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج یزد، سید محمد رستگاری فرماندار یزد در نشست با کارکنان فرمانداری دو موضوع ساماندهی امور اتباع غیرمجاز و اقتصاد مقاومتی و اشتغال را از رئوس کاری فرمانداری یزد در سال جاری عنوان و تاکید کرد تصمیم سازی و برنامه ریزی و پیاده سازی برنامه های راهبردی در این دو حوزه، اهتمام و جدیت و همکاری تمام بخشهای این مجموعه را می طلبد.
وی در ادامه به بررسی و تشریح طرح ساماندهی اتباع غیر مجاز شهرستان پرداخت و دستورکار کمیته های اجرایی این طرح را شفاف سازی و از تمام بخشهای مجموعه فرمانداری خواست تا با هماهنگی و پیگیری روند اجرایی برنامه ها و اهداف این کمیته ها توسط دستگاه های اجرایی همکار، قدمهای جدی در موفقیت کامل اجرایی این طرح بردارند.
ارسال نظر