English

انعقاد تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش های فنی حرفه ای و صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر یزد

معاون بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور در استان یزد گفت: تفاهم نامه همکاری میان مرکز آموزش های فنی حرفه ای و صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان یزد انجام شد.

انعقاد تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش های فنی حرفه ای و صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد،  علی اخوان معاون بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور در استان یزد گفت: رسیدگی به وضعیت بیمه ای عشایران و کشاورزان در کشور جزء اولویت های اصلی ماست.

هشتمین جلسه شورای هماهنگی مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با حضور علی اخوان معاون بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور برگزار شد.

عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از جمله مدیران توانمند در حوزه کاری خود بوده که خوشبختانه فرصتی پیش آمد بنده در خدمت این مجموعه باشم.

تشکری افزود: مدیران عضو شورای هماهنگی همواره به صورت حلقه های زنجیر با یکدیگر در ارتباط هستند و هر زمان یکی از ادارات عضو شورا جهت انجام وظایف محوله، نیاز به یاری داشته باشد سایر دستگاه ها همکاری لازم را بعمل می آورند.

در ادامه معاون بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور با اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدودیت های پیش آمده گفت: تمام همکاران بنده در سطح کشور برای رسیدن به یک هدف تمام تلاش خود را انجام می دهند و آن رسیدگی به وضعیت بیمه ای عشایران و کشاورزان در کشور است که جزء افراد پرتلاش و زحمتکش جامعه به حساب می آیند.

وی تشکیل بیمه روستائیان و عشایر کشور را در سال 1384 عنوان کرد و اظهار داشت: در سال 84 آیین نامه ای به تصیوب رسید که با تمام نقاط قوت و ضعف شروع به کار کرد و استان یزد نیز جزء استانهای پیشرو و اولی بود که این طرح را بصورت جدی پیگیری و اطلاع رسانی کرد.

 اخوان خاطرنشان کرد: دو سوم حق بیمه این صندوق توسط دولت پرداخت می شود و صرفاً یک سوم حق بیمه توسط افراد متقاضی پرداخت می گردد. متاسفانه چون این بیمه اختیاری است خیلی از روستائیان تمایلی به پرداخت آن ندارند.

معاون بیمه ای صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور همکاری و مساعدت تمام دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی را خواستار شد و گفت: بانکهای عامل و صندوق هایی که وام های روستایی پرداخت می کنند، می توانند در اطلاع رسانی این طرح بیمه ای یاری رسان ما باشند؛ صنعت بیمه ای در کشور ما ضعیف است و  خیلی کم از بیمه های اختیاری استقبال می شود.

وی در پایان به انعقاد تفاهم نامه همکاری میان مرکز آموزش های فنی حرفه ای و صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان یزد اشاره کرد و افزود: زمینه های خوبی برای اطلاع رسانی و اجرای طرح بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر وجود دارد که امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت ها به خوبی استفاده کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر