English

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد؛

اجرای طرح نسخه الکترونیک نباید از جیب مردم هزینه کند

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به افزایش نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری و تحمیل هزینه بابت نسخه الکترونیک بر مردم و بیمه شدگان را غیرمنصفانه خواند و گفت: ایجاد پرونده الکترونیک و تولید نسخه الکترونیک خواست دولت است و برای تشویق پزشکان جهت شرکت در طرح نباید از جیب مردم هزینه کرد.

اجرای طرح نسخه الکترونیک نباید از جیب مردم هزینه کند

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان یزد: ین اجتماعی یزد که به مناسبت هفته کارگر در جلسه ای با حضور نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از روسای تشکل های کارگری حضور داشت تاکید کرد: درمان تامین اجتماعی استان با عقد قرارداد با تمامی مراکز ارائه درمان در استان امکان دریافت خدمات درمانی مناسب را برای بیمه شدگان ایجاد کرده و با تمام توان خدمات درمانی را در دسترس بیمه شدگان میگذارد.

محمد حسین توحیدی فر مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد ضمن تاکید بر اینکه تمام تلاش مجموعه مدیریت درمان برای ارئه خدمات درمانی مناسب به کارگران و بیمه شدگان بسیج شده است به همکاری تمامی مراکز درمانی برای ایجاد نسخه الکترونیک و روند پیشرفت نسخه الکترونیک در استان اشاره کرد و  با ابراز خرسندی از استقبال مردم و پزشکان از این طرح این موضوع را گامی به سوی ایجاد پرونده الکترونیک سلامت عنوان کرد.

وی با اشاره به افزایش نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری تحمیل و هزینه  بابت نسخه الکترونیک بر مردم و بیمه شدگان را غیرمنصفانه خواند و گفت: ایجاد پرونده الکترونیک و تولید نسخه الکترونیک خواست دولت است و برای تشویق پزشکان جهت شرکت در طرح نباید از جیب مردم هزینه کرد.

توحیدی فر ادامه داد: این وظیفه دولت است و دولت باید هزینه های اضافی مربوط به ایجاد نسخه الکترونیک را پرداخت کند.

توحیدی فر تاکید کرد: در شرایط اقتصادی موجود نباید بار اضافه ای بابت هزینه های درمان  بر دوش  کارگران تحمیل شود.

مدیر درمان یزد با اشاره به امکنات سخت افزاری مناسب درمانی در شهرستانهای استان، یکی از مشکلات اساسی درمان مستقیم تامین اجتماعی در شهرستان‌ها را عدم توان استفاده از پزشکان تمام وقت دانشگاهی اعلام کرد.

وی از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خواست در جهت کسب مجوز بکارگیری این نوع پزشکان از طریق وزارت بهداشت پیگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به این که قسمت اعظمی از بخش های بیمارستان شهدای کارگر در طرح هتلینگ بیمارستانی بازسازی خواهد شد گفت: با استفاده از خلوتی بخش‌های بستری در دوران کرونا کار بازسازی چهار بخش را آغاز کردیم که کارهای عمرانی بخش nicu روزهای پایانی خود را می گذراند و شاهد راه‌اندازی مجدد بخش‌های جراحی و داخلی در آینده نزدیک خواهیم بود.

توحیدی فر همچنین با اشاره به اینکه احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان شهدای کارگر مصوب شده است افزود: به محض اعلام اعتبار از طرف ستاد سازمان کار ساخت درمانگاه تخصصی آغاز و از فضای فعلی آن در داخل بیمارستان به منظور توسعه بخش های ویژه icu و ccu استفاده خواهد شد. وی ادامه داد: عملیات ساختمانی بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی سرطان نیز آغاز شده و احداث درمانگاه شهرستان مهریز مراحل تایید نقشه و تامین اعتبار را میگذراند. وی تاکید کرد: ساخت درمانگاه شهرستان خاتم نیز پس از اختصاص زمین مناسب توسط فرمانداری این شهرستان آغاز خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر