علی اصغر سمسار یزدی؛
افت سطح آبزیرزمینی با حفر چاه های عمیق و از بین رفتن قنات های فعال یزد
مدیرعامل شرکت تمدن کاریزی افت سطح آبهای زیرزمینی به دلیل حفر چاه های عمیق و برداشت بیش از حد از آن ها و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را دو عامل بسیار تاثیر گذار در از بین رفتن قنات های فعال در یزد دانست.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی اصغر سمسار یزدی، مدیر عامل شرکت تمدن کاریزی فعالیت های این شرکت را در سه محور پروژه های مطالعاتی، پژوهشی و آموزش و تربیت نیروی انسانی طبقهبندی کرد و گفت: با توجه به تحصیلات و فعالیت خود در حوزه آب و دغدغه هایی که در این زمینه داشتم، تصمیم گرفتم در دوره بازنشستگی با تاسیس یک شرکت تجارب و دانسته های خود را به نسل جوان انتقال دهم.
وی افزود: با توجه به فراهم بودن تاسیسات و زیرساخت ها در حوزه آب در استان یزد سعی کردیم به سمت تولید فکر در این زمینه رفته و با انجام فعالیتهای پژوهشی، بهرهوری را بیشتر کنیم.
سمسار یزدی استان یزد را خاستگاه تمدن کاریزی دانست و گفت: از گذشته قنات ها به عنوان یک سیستم پایدار استحصال سنتی آب در یزد وجود داشته که از طریق آنها آب شرب تامین شده و موجب همکاری و همگرایی مردم شده است.
وی با بیان اینکه قنات، مولفه های زیادی مانند درستکاری، سختکوشی و قناعت را وارد زندگی مردم کرده است، گفت: امیدواریم نسل جوان بتواند این ریشه ها را که سرمایه های اجتماعی استان به شمار میروند، حفظ کند.
مدیرعامل شرکت تمدن کاریزی افت سطح آبهای زیرزمینی به دلیل حفر چاه های عمیق و برداشت بیش از حد از آن ها و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را دو عامل بسیار تاثیر گذار در از بین رفتن قنات های فعال در یزد و کشور دانست و گفت: در صدد هستیم با تدابیر مناسب مصرف سالانه بخش کشاورزی استان را تقلیل دهیم که عملا به یک الگوی مهم در کشور تبدیل خواهیم شد.
وی با اشاره به فعالیت های شرکت تمدن کاریزی در حوزه آب، گفت: ابداع شیوه های جداسازی آب شرب از سایر مصارف، خدمات مشاوره ای در حوزه مهندسی آب و مدیریت پروژه منابع آب، از جمله فعالیت های این شرکت به شمار می رود.
ارسال نظر