English

لازمه موفقیت در سیاست های تشویقی افزایش جمعیت، مدیریت اقتصادی است

عضوشورای اسلامی شهر یزد گفت: در باره افزایش جمعیت اقدامات بسیاری صورت گرفته که قابل تقدیر است با این حال پاسخگوی ظرفیت جامعه نیست و چنانچه مدیریت اقتصادی جامعه به نحو احسن صورت گیرد، سیاستهای تشویقی در خصوص جمعیت، می تواند بسیار موثر باشد.

لازمه موفقیت در سیاست های تشویقی افزایش جمعیت، مدیریت اقتصادی است

به گزارش خبرگزاری موج یزد، فاطمه زارع عضوشورای اسلامی شهر یزد با اشاره به نقش محوری خانواده در مقوله جمعیت گفت: با تعیین اهداف متعالی برای تشکیل خانواده، این نهاد انسان ساز  می تواند به بهترین نحو در جامعه ایفای نقش کند.

عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: مخاطب اصلی ما در بحث جمعیت، خانواده است و مقصد و منتهای این بحث به خانواده باز می گردد، اما باید در میان خانواده ها بحث از جمعیت مطلوب رواج یابد.

وی گفت: در این باره اقدامات بسیاری صورت گرفته که قابل تقدیر است با این حال پاسخگوی ظرفیت جامعه نیست و چنانچه مدیریت اقتصادی جامعه به نحو احسن صورت گیرد، سیاستهای تشویقی در خصوص جمعیت، می تواند بسیار موثر باشد.

زارع با اشاره به ضرورت مشخص نمودن هدف به عنوان اولین اصل در تشکیل خانواده گفت: بدون تعیین هدف، بحث درباره سایر مسایل مربوط به خانواده و زندگی مشترک غیر ممکن است و عدم پذیرش مسائل مرتبط با زندگی مشترک مطابق دستورات دین از سوی عده ای خاص به معنای عدم پذیرش حکم دین نیست، بلکه به  این دلیل  است که هدف این افراد، بسیار متفاوت از اهدافی است که دین انسان ها را به سوی آنها فرا می خواند.

  عضو شورای اسلامی شهر یزد با تاکید بر اینکه مبحث جمعیت در زمره  مباحث سبک زندگی است گفت: تغییر در سبک زندگی به تفسیر ما از زندگی بستگی دارد و نوع نگرش به زندگی است که می تواند درباره چگونگی فکر کردن به فرزند آوری تعیین کننده باشد و زمانیکه هدف از تشکیل خانواده مشخص نباشد تربیت درست فرزندان نیز محقق نمی شود.

او گفت: احساس نیاز به پدر یا مادر شذن یک نیاز غریزی است که در هر انسانی وجود دارد و به صورت طبیعی در همه انسانها زمانیکه به حدی از رشد می رسند ایجاد می شود و چنانچه شخصی از این احساس غریزی و روحی محروم باشد باید به دنبال ریشه آن باشد.

زارع گفت: انسان به گونه ای آفریده شده که به زندگی با دیگران نیازمند است و خانه های خلوت این نیاز را برآورده نمی کند در نتیجه خلأ ناشی از برآورده نشدن این نیاز از سوی رسانه پر می شود.

زارع بیدکی گفت: دومین نتیجه نیز گرایش شدید به محیط بیرون از خانه است در حالیکه باید خانه محیطی برای ارامش و نشاط باشد و خانه های خلوت نمی توانند این کارایی را تحقق بخشد.

وی با تاکید بر نقش کودک در نشاط خانواده گفت: شادابی و نشاطی که بزرگترها از کودک دریافت می کنند ریشه در نوع آفرینش انسان دارد گاهی محروم بودن از این احساس به دلیل نگاهی است که انسان به مشقات فرزند آوری دارد و زمانیکه مردم به داشتن فرزند بیشتر تشویق شوند بدون تردید باید وظیفه خود را در مسیر تربیت فرزند نیز  شناخته و به آن عمل کنند.

زارع با اشاره به اهمیت تربیت فرزند به سخنان مقام معظم رهبری در تیرماه ۱۳۶۰ در این باره اشاره کرد و گفت: اولین و اساسی ترین و پر اهمیت ترین شغل زن مادری است و برای تحقق این مهم، عاطفه لازم است زیرا خداوند این موجود را با این عواطف خروشان آفریده تا نقش مادری به خوبی محقق شود و چنانچه این نقش محقق نشود نسل انسان منقطع شده یا انسانهایی وارد جامعه می شوند که اشخاص قابل اعتمادی نیستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر