نخستین استارتاپ دانشجویی پسا کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی یزد/ توسعه اقتصاد بر پایه استارتاپ
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرین دانشگاه آزاد یزد از برگزاری استارتاپ دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ابراز رضایت کرد و گفت: نخستین استارت آپ با عنوان کسب و کار دانشجوئی به طور حضوری بعد از یک دوره پسا کرونا با موفقیت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، ابوالفضل داوودی رئیس دانشکده مهارت و کارآفرین دانشگاه آزاد یزد با تقدیر از اقدامات شایسته دانشگاه و همکاران دانشکده مهارت و کارآفرین دانشگاه آزاد یزد در برگزاری نخستین استارت آپ با عنوان کسب و کار دانشجوئی بطور حضوری بعد از یک دوره پسا کرونا خاطرنشان کرد: بعد از پذیرش شرکت کنندگان در استارتاپ و برگزاری آیین مراسم افتتاحیه با حضور دکتر محمد رضا دهقانی اشکذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و معاونان و مدیران اجرایی و عوامل برگزاری استارتاپ کسب و کار دانشجوئی واحد یزد و دانشجویان شرکت کننده ، سپس هر کدام از داوطلبان ایده های خود را مطرح کردند و از بین ایده های ارائه شده بهترین آنها با رای حاضران در مراسم انتخاب شدند.
داوودی افزود: در حاشیه برگزاری این رویداد، معاونان و مدیران اجرایی دانشگاه آزاد یزد از روند برگزاری این استارتاپ دانشجویی بازدید کردند.
داوودی خاطر نشان کرد: دبیری این جشنواره را سمانه قرائت گو از همکاران فعال و پرتلاش دانشکده مهارت و کارآفرین دانشگاه آزاد یزد برعهده داشت.
ایجاد و تقویت استارتاپ ها لازمه پیشرفت اقتصاد
محمدرضا احمدزاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد به دنبال برگزاری استارتاپ کسب و کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بیان کرد: استارتاپ و رویدادهای استارتاپی از مهمترین رویدادهای دانشگاه های مهارت و کارآفرینی هستند.
وی معتقد است: برای آموزش به دانشجویانی که علاقه مند به استارتاپ و کسب و کار هستند شرکت در رویداد استارتاپ لازمه کار است و چون رویکرد اصلی یک رویداد استارتاپی آموزش فرایندها برای بهترین نتیجه است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد اظهار داشت: در رویداد کسب و کار استارتاپی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد که از ۲۶تا۳۰ اردیبهشت ماه به همت دانشکده مهارت و کارآفرینی برگزار شد، برای اینکه دانشجویان علاقه مند شوند به شرکت در رویداد استارتاپ، ابتدا ۱۰ پیش رویداد برگزار کردیم و بعد از آن نسبت به ثبت نام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای یزد و اشکذر اقدام شد که تعداد شرکت کننده ها به ۱۰۰ نفر رسید.
احمدزاده توضیح داد: افتتاحیه رویداد را هفته گذشته برگزار کردیم و معمولا در افتتاحیه یک سخنران ویژه از ایده ها سخن خواهد گفت تا علاقه مندان بتوانند برای حوزه استارتاپ ایده طراحی کنند.
وی گفت: در مرحله بعد به هر دانشجوی شرکت کننده در این رویداد استارتاپ فرصت داده شد یک ایده را در طول یک دقیقه با شاخصه های معین همانند معرفی خود، معرفی مشکل، معرفی راه حل و تخصص های لازم؛ برای اجرای ایده مطرح کند.
احمدزاده اظهار داشت: در مرحله بعد عنوان و شماره هر ایده بر روی دیوار نصب می شود و دانشجویان باید ایده خود را به دیگران توضیح دهند.
وی تصریح کرد: در نهایت شرکت کننده ها به ایده های طرح شده رای می دهند و ۱۰ ایده برتر مشخص می شود که در این رویداد به علت اختلاف امتیاز کم ایده های ۱۱ و ۱۲ هم پذیرش شدند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد افزود: در مرحله بعد باید در یک ساعت ایده های برگزیده معرفی شوند، تیم مربوطه تشکیل شود و آموزش های لازم به دانشجویان ایده پرداز در قالب بوم کسب و کار ارائه شود
وی توضیح داد: در هر مرحله از آموزش، ۶ مشاور در سالن حضور دارند و دانشجویان را برای رفع مشکلات ایده ها راهنمایی می کنند و آموزش ها نیز در زمینه آموزش ثبت برند، تولید نمونه حداقلی و آموزش ارائه نهایی تیم ها در ۳ دقیقه بود.
احمدزاده در خصوص اختتامیه رویداد استارتاپ کسب و کار دانشگاه گفت: این رویداد استارتاپی در ۳ روز انجام شد و تیم ها در اختتامیه برای ارایه ایده نهایی آماده شدند و عصر روز سوم تعدادی از اساتید که در حوزه صنعت و دانشگاه فعالیت کردند داوری را برعهده گرفتند.
وی اظهار داشت: هر تیم ۳ دقیقه طرح خود را ارایه کردند و ۲ دقیقه سوالات داوران را پاسخگو بودند و ۴ تیم انتخاب شد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد عنوان کرد: تیم ها لوح تقدیر دریافت کردند همچنین تخفیف شهریه و جایزه نقدی که به تیم اول یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، تیم دوم یک میلیون تومان و تیم سوم ۷۰۰ هزار تومان تعلق گرفت.
وی افزود: علاوه بر آن تیم های برگزیده می توانند در مرکز رشد دانشگاه حضور داشته باشند و از مشاوره های رایگان کسب و کار در مرکز رشد دانشگاه استفاده کنند.
احمدزاده معتقد است: استفاده از مشاوره مشاوران و نظر داوران توانست سطح دانشجویان را در ارایه طرح ها ارتقا دهد و امیدواریم اینگونه استارتاپ ها تداوم یابند چرا که کشورها برای پیشرفت اقتصاد به ایجاد و تقویت استارتاپ ها نیاز دارند.
ارسال نظر