English

شهردار یزد بیان کرد:

تمایل به بروکراسی اداری مانع یکپارچه سازی مدیریت شهری/ شبکه فاضلاب خانگی یزد مردود است

شهردار یزد با تاکید بر یکپارچه سازی مدیریت شهری گفت: تمایل به بروکراسی اداری مانع یکپارچه سازی مدیریت شهری است.

تمایل به بروکراسی اداری مانع یکپارچه سازی مدیریت شهری/ شبکه فاضلاب خانگی یزد مردود است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد در نشست خبری با تاکید بر یکپارچه سازی مدیریت شهری گفت: تمایل به بروکراسی اداری مانع یکپارچه سازی مدیریت شهری است.

وی به طرح حکمرانی مردمی اشاره کرد و افزود: در این طرح مقرر است خدمات دولتی اعم از کتابخانه های عمومی و بهداشت عمومی به شهرداری ها واگذار شود و ۲۲ وظیفه باید به شهرداری واگذار شود که به نحوی توسط شهرداری در حال انجام است.  محی الدینی اظهارداشت: به علت فرسودگی فاضلاب بعد از ۳۲ سال الزاماتی را ایجاد کرده است که رینگ شهری آب باید ایجاد شود همچنین آسفالت ها فرسوده شده و شرایط به گونه ای است که هیچکدام از طرحها نباید متوقف شود ولی به جهت برخی تداخل باید اولویت بندی شوند همچنین در مخازن۱۷۰ هزار متر مکعب تقویت شبکه لازم است. 

وی با بیان اینکه خیابان اصلی محلات بهسازی می شوند، گفت: درباره مشکل پارکینگ، زمین در خیابان کاشانی شناسایی و از مالک ها خریداری می شود همچنین این اقدام در ۵ منطقه انجام و معضل پارکینگ طبقاتی بزرگ را رفع خواهد کرد.

 محی الدینی گفت: سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان برای اتوبوس های سطح شهر یارانه دادیم ضمن اینکه کمک دولت در این زمینه انجام نشده است و در عین حال طبق اعلام شورای ترافیک کشور شهر یزد در ناوگان حمل و نقل سوم کشوری است. 

شهردار یزد در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی شهر یزد گفت: ۶۰ دستگاه اتوبوس درخواست شده بود که ۲۹ دستگاه اختصاص داده شد و ۹ دستگاه با اعتبار دولتی تحویل گرفته شده است.

ون های جدید مشکل سرویس مدارس و شلوغی های تردد را حل می کند

وی افزود: ۹۵ دستگاه ون با اعتبار ۸۰ میلیون تومان خریداری شده که تاکنون اختصاص داده نشده است که امیدواریم مشکلات حمل و نقل اول مهر با تزریق این ون ها رفع شود.

محی الدینی اظهار داشت: ۲۰۰ تاکسی با وام نوسازی شد و در دستور کار داریم امسال۵۰۰ تاکسی هر کدام با ۱۵۰ میلیون تومان نوسازی شود و از منابع متعددی درخواست اعتبار مالی داشتیم.

وی درباره آلایندگی ها گفت: سال جاری آلایندگی شهری یزد به تفکیک شناسایی و اعلام می شود در عین حال رتبه وضعیت حمل و نقل و فرسودگی ناوگان حمل و نقل در کشور سوم است.

شبکه فاضلاب خانگی یزد مردود است

 وی افزود: ۶ هزار میلیارد برای ساماندهی آسفالت معابر پس از سیل سال گذشته نیاز داریم. 

محی الدینی عنوان کرد: شهر یزد شبکه فاضلاب خانگی نیاز ندارد و ما برای توقف آن اقدام کردیم که چرا ۱۷۰ متر چاه حفر کردیم تا به آب برسیم و ۲۳۰ متر برای پمپ ها جداگانه حفر شده است ضمن اینکه علوم قدیم می گوید زمین بهترین تصفیه کننده است و این در حالیست که مقرر بوده شبکه فاضلاب برای برخی کارخانه ها که فاضلاب صنعتی و شیمیایی داشتند و منطقه حسن آباد که روی سنگ ایجاد شده است، طراحی شده بود و نه فاضلاب خانگی که باید بپرسیم چرا فاضلاب خانگی به آن اضافه شده است تا در زمان سیل عامل معضلاتی برای مردم شد و بعد از آن برای خارج کردن آب از شبکه فاضلاب خانگی دچار فرونشست خواهیم شد. 

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر