English

در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی یزد با هیئت تجاری سوری مطرح شد:

تمام نیازهای برآورد شده از سوی هیئت تجاری سوری در یزد قابل تامین است

جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی یزد با هیئت تجاری سوریه که به دعوت اتاق بازرگانی یزد به استان دعوت شده اند، برگزار شد.

تمام نیازهای برآورد شده از سوی هیئت تجاری سوری در یزد قابل تامین است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد،‌ علی اصغر بیگی یزدی نایب رئیس دوم اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد در نشست با هیئت تجاری سوریه استان یزد را یک استان صنعتی دانست و گفت:‌ تولید مصالح ساختمانی و تمام اجزای یک ساختمان در یزد تولید می شود و بعد از صنعت ساختمان، صنعت نساجی در یزد حا‌ئز اهمیت است به طوری که ۱۸۰۰ واحد کوچک و بزرگ نساجی در یزد فعال هستند.

وی به تولید هیدرو کربن و تولید منحصر به فرد رنگ در یزد اشاره کرد و افزود: صد در صد نیاز هیئت تجاری سوری از نظر مواد اولیه صنعتی و محصولات در یزد قابل تامین است.

بیگی با اشاره به توافق استانداریزد در برگزاری نمایشگاه محصولات سوریه در یزد، اظهار داشت: متقابلا درخواست داریم نمایشگاه دائمی محصولات یزد در سوریه برگزار شود.

وی تسهیل در استاندارد های مشترک، انتقال پول و کالا را از خواسته های اتاق بازرگانی یزد مطرح کرد و افزود:‌ ایجاد خط هوایی مستقیم با حداقل یک خط پروازی در هفته بین یزد و دمشق، تسهیل در اعزام و پذیرش تجار بین دشمق و یزد و تسهیل در سرمایه گذاری یزد یها در سوریه از موارد مورد انتظار استان یزد از هیئت سوری است.

بیگی به آمادگی ۲۰ شرکت یزدی در جلسه b۲b برای مذاکره با هیئت سوری اشاره کرد.

تقویت ارتباط اقتصادی و ایجاد شرکت ها و صنایع اقتصادی مشترک

محمد ابوالهدی اللحام رییس اتحادیه های اتاق های بازرگانی سوریه هدف از این سفر به یزد را تقویت ارتباط اقتصادی و ایجاد شرکت ها و صنایع اقتصادی مشترک عنوان کرد و گفت: روابط ایران و سوریه در حوزه های مختلف در سطح عالی است بطوری که شاهد فعالیت شرکت های مختلف ایرانی در سوریه هستیم.

وی با اعلام آمادگی همکاری مشترک هیئت تجاری سوریه برای روابط اقتصادی مقاوم و غلبه بر مشکلات بخش خصوصی سوریه، تصریح  کرد: با توجه به فرهنگ عمیق سوریه و ایران،‌ ما به دنبال آن هستیم محصولات سوریه را در ایران و یزد به فروش برسانیم این در حالیست که در حال حاضر محصولات کمی از سوریه در ایران به فروش می رسد.

روابط استراتژیک دو کشور باید با روابط اقتصادی همراه باشد

در ادامه فهد درویش رییس اتاق بازرگانی مشترک سوریه و ایران ضمن تشکر از اتاق بازرگانی یزد برای دعوت از هیئت بازرگانی سوری، اظهار داشت: ‌جمهوری اسلامی ایران و سوریه روابط دیرینه دارند و ما ایستادگی ایرانی ها در کنار مردم در جنگ سوریه را فراموش نمی کنیم.

درویش با تاکید بر اینکه روابط استراتژیک دو کشور باید با روابط اقتصادی همراه باشد، از مرکز تجارت ایران در سوریه خبر داد و گفت: ما شاهد دوران جدیدی در سوریه هستیم، سرمایه گزاران ایرانی در سوریه با موفقیت فعال هستند و مرکز تجارت ایران به تبعیت اتاق بازرگانی ایران در منطقه آزاد سوریه تاسیس شده است.

وی به واردات کاشی و سرامیک از ایران به سوریه اشاره کرد و افزود: بیشترین حجم واردات کاشی و سرامیک سوریه متعلق به ایران و استان یزد است.

رییس اتاق بازرگانی مشترک سوریه و ایران با بیان اینکه کشور سوریه تمایل دارد صنعت مشترک بین ایران و سوریه تشکیل شود، افزود:‌ تجار بخش خصوصی سوریه برای همکاری اعلام آمادگی می کنند چراکه در سوریه کارخانجات زیادی وجود دارند که نیازمند خط تولید و مواد اولیه و انتقال تکنولوژی از یزد هستند.

درویش در ادامه پیرامون روابط مشترک گفت: شرکت بیمه مشترک بین ایران و سوریه در حال ایجاد است همچنین در حوزه کاشی و سرامیک، سنگ و صنایع دستی آمادگی داریم در جلسات b2b  تبادل نظر داشته باشیم.

این مقام اتاق مشترک سوریه و ایران با بیان اینکه نیازمند برگزاری نمایشگاه فروش محصولات و صنایع دستی سوریه در همه شهر های ایران هستیم، بیان کرد: این تعامل می تواند دو سویه باشد.

وی در اداکه از رفع مشکل تعرفه گمرکی و تطابق استاندارد های ایران و سوریه در کالاهای تجاری خبر داد.

کارگاه های صنایع دستی سوریه آماده همکاری با شهر جهانی یزد

محمد زیاد صبحی الشایب فعال صنایع دستی سوریه ضمن تشکر از اتاق مشترک ایران و سوریه و اتاق بازرگانی یزد برای تشکیل این جلسه، گفت: نیاز داریم سطح روابط اقتصادی را به سطح روابط سیاسی برسانیم و باید از شهدای ایرانی بحران سوریه به ویژه شهید قاسم سلیمانی قدردانی کنیم.

وی با بیان اینکه این جلسه حاصل نتایج جلسات قبلی با وزرای ایرانی و سفر رییس جمهور ایران به سوریه است، تصریح کرد: ۸۰۰ هزار کارگاه صنایع دستی و ۱۵۰۰ صنعت صنایع اعم از طلا تا سنگ، سیمان و محصولات پلاستیکی در سوریه فعال است همچنین اتحادیه صنایع دستی سوریه سازمان های کوچک تری برای پیشبرد کار ایجاد کرده که کار آنها صادرات، آموزش و حمایت کارگاه های صنایع دستی است بر همین اساس سوریه آمادگی دارد استادان صنایع دستی سوری را بین کشور ایران تبادل کند.

صبحی الشایب در باره تعاملات ایران و سوریه در حوزه صنایع دستی پیشنهاد کرد:‌جایگاه هایی در سوریه در اختیار فعالان صنایع دستی ایران قرار می دهد و متقابلا یزد نیز این جایگاه را برای صنایع دستی سوریه در نظر بگیرد.

محمود عشقان ملک عضو اتاق بازرگانی یزد با اشاره به تحریم های ایران و سوریه آمادگی همکاری بیشتر تجاری با سوریه را خواستار شد و گفت: برخی صنایعمنحصر به فرد در شهر یزد فعالیت می کنند که می توان به ساخت هیدرو کربن با ۱۲ پالایشگاه در یزد و با ظرفیت ۱۵۰۰ بشکه در روز، اشاره کرد که می توانیم به سوریه نیز صادرات داشته باشیم.

وی در ادامه به فعالیت شرکت یزدی منحصر به فرد در خاورمیانه در تولید ماده شیمیایی انیدرید مالئیک اشاره کرد و افزود:‌ کاربرد این ماده در پایه تمام رزین ها، چسب، کامپوزیت و.. است.

علی فرشاد پور عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی یزد، یزد را بزرگترین تولید کننده کاشی و سرامیک در خاورمیانه با بیش از ۱۸۰ واحد تولیدی فعال و متنوع در این زمینه دانست و تصریح کرد: ارتباطات شهر یزد با سوریه قدیمی است و در حوادث سوریه هم ایران به حمایت از مردم سوریه شتافت ولی در حوزه های اقتصادی با سوریه دچار چالش هایی مانند انتقال پول، حمل و نقل کالا، تعرفه گمرکی و تطابق نشان ملی استاندارد محصولات ایرانی هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه