رییس فراکسیون صنایع و معادن مجلس:
دولت نسبت به شکستن انحصار خودرو، هر چه سریعتر اقدام کند
رییس فراکسیون صنایع معدنی مجلس گفت: با توجه به اینکه شورای رقابت، بازار خودرو در کشور را یک بازار انحصاری تشخیص داده است، لازم است تا دولت نسبت به شکستن این انحصار و تسهیل دسترسی مردم به خودرو، هر چه سریعتر اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، جوکار رئیس فراکسیون معدن و صنایع معدنی مجلس گفت: مهلت قانونی برای ابلاغ آیین نامه واردات خودروهای کارکرده به پایان رسیده اما هنوز خبری از این آیین نامه نیست.
محمد صالح جوکار، رئیس مجمع نمایندگان استان یزد و رئیس فراکسیون معدن و صنایع معدنی مجلس در خصوص ابلاغ آیین نامه واردات خودروهای کارکرده گفت: واردات خودروهای کارکرده درمجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است و در تاریخ دوم مردادماه، رئیس جمهور محترم "قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو" را جهت اجرای واردات خودروهای کارکرده به وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزارت کشور ابلاغ کرد.
وی ادامه داد: برهمین اساس موضوع واردات خودروهای کارکرده با عمر حداکثر پنج سال، تبدیل به قانون شده و باید اجرا شود.
رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس قانون، دولت یکماه فرصت داشت تا این آیین نامه را ابلاغ کند، حال با توجه به اینکه دوم مردادماه رئیس جمهور اجرای قانون مصوب مجلس را به وزارت صمت ابلاغ کرده و حدود ۴ ماه از این تاریخ می گذرد، همچنان خبری مبنی بر تایید و نهایی شدن آیین نامه واردات خودروهای کارکرده منتشر نشده است.
جوکار با اشاره به صحبت های وزیر صمت گفت: وزیرصمت اعلام کرده که آیین نامه واردات خودروهای کارکرده را در اواخر مردادماه امسال تحویل هیات دولت داده است اما مشخص نیست این آیین نامه چه زمانی در هیات وزیران بررسی خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: قانون واردات خودروهای کارکرده طی ماه های اخیر نقش زیادی در کاهش قیمت خودرو داشت و بی تردید آغاز واردات این خودروها می تواند انحصار بازار خودرو را بشکند و قیمت خودرو بیش از پیش کاهش یابد.
رییس فراکسیون صنایع معدنی مجلس گفت: با توجه به اینکه شورای رقابت، بازار خودرو در کشور را یک بازار انحصاری تشخیص داده است، لازم است تا دولت نسبت به شکستن این انحصار و تسهیل دسترسی مردم به خودرو، هر چه سریعتر اقدام کند.
وی عنوان کرد: مردم از تعلل واردات خودرو به ستوه آمده اند، متاسفانه صنعت خودروسازی در سال های اخیر نتوانست پاسخگوی تقاضا باشد و از سال ۱۳۹۷ با ممنوعیت واردات، فعالان این صنعت برای افزایش کیفیت تلاش نکردند، سود حاصل از این سیاست گذاری به جیب مونتاژ کاران خودروهای چینی و خودروسازان داخلی رفت اما دود آن به چشم مردم رفت و باعث افزایش قیمت سرسام آور خودرو در بازار شد.
ارسال نظر