English

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس خبرداد؛

راه اندازی کارخانه استحصال گاز و تولید انرژی از پسماند در هرمزگان

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه در حال حاضر در مرحله آنالیز پسماند هستیم، گفت: در صورت مناسب‌بودن نتایج آنالیز، کارخانه استحصال گاز و تولید انرژی از پسماند در استان هرمزگان راه‌اندازی می‌شود.

راه اندازی کارخانه استحصال گاز و تولید انرژی از پسماند در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج، پطروس ترابی با اعلام این خبر اظهار کرد: ایجاد کارخانه استحصال گاز و تولید انرژی از پسماند در سال جاری با جدیت تمام در دستور کار سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس با همکاری شرکت توزیع نیروی برق قرار دارد.

وی با بیان اینکه کشور ترکیه تکنولوژی تولید انرژی از پسماند را داراست و اجزا زباله کنونی هرمزگان با کشور ترکیه مشابهت دارد، افزود: در حال حاضر در مرحله آنالیز زباله بوده و در صورت اتمام آنالیز، نتایج به کشور ترکیه جهت همکاری ارسال می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه استان اصفهان نیز در جهت راه‌اندازی این کارخانه همانند هرمزگان در مرحله آنالیز پسماند می‌باشد، ادامه داد: در صورت مناسب‌بودن نتایج آنالیز، کارخانه استحصال گاز و تولید انرژی از پسماند در  هرمزگان راه‌اندازی می‌شود.

ترابی با بیان اینکه از طریق هاضم‌های بی‌هوازی، گاز ناشی از پسماند جمع‌آوری می‌شود که از آن جهت تولید برق استفاده می‌شود، گفت: استان اصفهان از طریق سیستم هاضم‌های بی‌هوازی سعی دارد در جهت تولید انرژی از پسماند اقدام کند که تاکنون موفق به این امر نشده است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های مطالعاتی این طرح در حال انجام می‌باشد، گفت: تفاهم‌نامه‌ای با شرکت توزیع برق هرمزگان نیز منعقد شده است و امکان سنجی آن به عهده این شرکت می‌باشد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق هرمزگان حدود ۳ ماه است که کار مطالعاتی دستگاه زباله‌سوز را آغاز کرده است، افزود: برای کسب نتیجه حدود یکسال زمان لازم است تا نتایج آنالیز پسماند کامل شود.

ترابی با تاکید بر اینکه آنالیز پسماند در ۴ فصل انجام می‌شود، افزود: این آنالیز توسط سازمان مدیریت پسماند در حال انجام بوده و بحث فنی و کارهای مطالعاتی به عهده شرکت توزیع برق می‌باشد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس در پایان خاطرنشان کرد: جهت آنالیز زباله هزینه‌ای بین ۶۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان نیاز بوده که برای صرفه‌جویی از کارشناسان سازمان پسماند در این طرح استفاده می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه