English

امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان هفت منطقه آزاد کشور

در پایان دومین روز از نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان هفت منطقه آزاد کیش، قشم، ارس، ماکو، چابهار، اروند و انزلی به امضا رسید.

امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان هفت منطقه آزاد کشور
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌برداری متقابل از ظرفیت‌های موجود در هر یک از مناطق و توسعه بازار گردشگری و رویدادهای ملی و بین‌المللی تدوین شده است. 

فراهم‌ سازی زمینه بهره‌برداری کارکنان مناطق آزاد از امکانات اقامتی، فرهنگی، تفریحی، رفاهی و گردشگری سایر مناطق، همکاری در برگزاری هفته‌های فرهنگی و گردشگری به صورت دوره‌ای در تمامی مناطق آزاد، طراحی و اجرای تورهای مشترک گردشگری میان مناطق و برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه خطوط پروازی و دریایی بین مناطق آزاد از مهم‌ترین محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم نامه را مسعود رهبری سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، علی حسنلو معاون گردشگری این سازمان، ادریس راموز و هادی زرشناس به ترتیب معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد قشم و اروند، عمر بلوچ، خلیل اله نورمحمدی، پونه نیکویی و مهدی عبدالله زاده به ترتیب سرپرستان معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان های مناطق آزاد چابهار، ارس، انزلی و ماکو به امضا رساندند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه