مدیر دفتر برنامهبودجه و تحول اداری دانشگاه یزد بیان کرد:
ایجاد ۲۸بخش جدید در دانشگاه یزد از سه سال گذشته تا کنون
مدیر دفتر برنامهبودجه و تحول اداری دانشگاه یزد اظهار داشت: در بخش بررسی درخواست ایجاد بخشهای تخصصی و دانشکدههای جدید، تعداد ۱۱ درخواست به این شورا ارجاع شده که حاصل این بررسیها ایجاد ۲۸بخش جدید در دانشگاه یزد در این سه سال بوده است.
![ایجاد 28بخش جدید در دانشگاه یزد از سه سال گذشته تا کنون](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/AUoF6qafqXSS/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2vrkTowjX5N/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%DB%8C%D8%B2%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج یزد، سیدمحمود زنجیرچی مدیر دفتر برنامهبودجه و تحول اداری دانشگاه یزد با ارائه گزارشی از عملکرد سه ساله شورای گسترش دانشگاه یزد، از ایجاد ۱۰ رشته جدید، ۲۸ بخش جدید، ارتقای دو گروه به دانشکده، ایجاد ۶ کانون تفکر و ۵ مرکز پژوهشی در دانشگاه یزد خبر داد.
دبیر این شورا گفت: در طی سه سال فعالیت شورا، در زمینه بررسی درخواست ایجاد رشته گرایشهای جدید، از بین ۵۱ درخواست، تعداد ۱۰ درخواست مورد تأیید نهایی شورای گسترش وزارت علوم قرار گرفتهاست و تعدادی از رشتهها هم مورد تأیید قرار گرفته، اما مصوبه این شورا تاکنون به دانشگاه ارسال نشده است.
وی افزود: در بخش بررسی درخواست ایجاد بخشهای تخصصی و دانشکدههای جدید، تعداد ۱۱ درخواست به این شورا ارجاع شده که حاصل این بررسیها ایجاد ۲۸بخش جدید در دانشگاه یزد بوده است. علاوه بر آن درخواست ارتقای ۳ گروه به دانشکده به این شورا ارسال و در نهایت با ارتقای دو گروه مهندسی نساجی و مهندسی کامپیوتر به دانشکده موافقت شد.
وی بررسی درخواست ایجاد کانونهای تفکر جدید را از دیگرفعالیتهای شورای گسترش دانشگاه یزد عنوان کرد و افزود: در این دوره سه ساله تا کنون درخواست ایجاد ۶ کانون تفکر و ۵ مرکز پژوهشی مورد بررسی و تصویب قرار گرفته است.
زنجیرچی با بیان اینکه طرح تشکیل شورای گسترش دانشگاه یزد با هدف یکپارچهسازی تصمیمات در خصوص توسعه دانشگاه در بخشهای آموزش، پژوهش و فناوری، در خردادماه سال ۹۴ مطرح و مورد تصویب هیات رییسه دانشگاه قرار گرفت یادآور شد: این شورا وظیفه بررسی کارشناسانه درخواستهای توسعهای برای ایجاد رشتهها، بخشهای تخصصی، دانشکدهها و واحدهای پژوهشی جدید را بر عهده دارد. همچنین علاوه بر بررسی درخواستهای ارسال شده از سوی دانشکدهها و پردیسها، خود نیز با بررسی و تجزیه و تحلیل شرایط، پیشنهادهایی را برای بررسی و ایجاد تغییرات لازم به سایر بخشهای مرتبط ارائه میدهد.
به گفته وی اعضای این شورا متشکل از ریاست دانشگاه، مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری، مدیر حوزه ریاست، معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهشی و فناوری هستند که به فراخور موضوعات مورد بحث در شورا، افراد مرتبط با آن موضوع نیز به جلسات دعوت خواهند شد.
ارسال نظر