مدیرکل راه و شهرسازی استان قم خبرداد؛
احیای بخشی از بافت فرسوده قم با اجرای ۱۰ طرح بازآفرینی شهری
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم از احیای بخشی از بافت فرسوده قم با اجرای ۱۰ طرح بازآفرینی شهری خبرداد.
![احیای بخشی از بافت فرسوده قم با اجرای 10 طرح بازآفرینی شهری](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/bmXpePtRYevn/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2fJBUfnJaEK/%D8%AD%D8%B3%D9%86+%D8%B5%D8%A8%D9%88%D8%B1%DB%8C+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، حسن صبوری با اشاره به مراحل اجرایی طرحهای بازآفرینی شهری در قم، اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز برای انجام این طرحها از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه تامین میشود که برای استان قم ۱۰ طرح بازآفرینی شهری در سطح بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری با اعتباری بالغبر ۱۶۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
وی گفت: برگزاری مناقصات جهت انتخاب پیمانکار برای احداث طرحهای بازآفرینی شهری شامل احداث مدرسه، کلانتری، مراکز جامع سلامت و غیره توسط اداره کل راه و شهرسازی استان انجامشده است.
صبوری اظهار داشت: احداث مدرسه شیخآباد در سکونتگاه غیررسمی، با کاربری آموزشی بااعتباری بالغبر ۲۲ میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در ۶ ماه اول سال ۱۳۹۹ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در رابطه با احداث مدرسه ثامنالحجج (ع) در محله آذر در بافت فرسوده شهر قم گفت: با مبلغ ۴۸ میلیارد ریال اعتبار،این طرح با پیشرفت فیزیکی حدود ۱۰ درصد در حال اجرا است.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان قم طرح احداث کلانتری ۱۳ شهر قم بااعتبار ۳۲ میلیارد هماکنون در مرحله اجرای فونداسیون است.
وی اضافه کرد: طرح احداث مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) در سکونتگاه غیررسمی شهرک فاطمیه شهر قم با کاربری بهداشتی - آموزشی بااعتباری بالغبر ۱۷ میلیارد ریال، سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی در مورد احداث مدرسه شهید ناصر شهریور در محله خیابان انقلاب در بافت فرسوده و تاریخی شهر قم، گفت: این طرح با کاربری آموزشی و بااعتباری حدود ۳۷ میلیارد ریال در مرحله تحویل زمین است و پیشبینی میکنیم تا نیمه دوم سال آینده به بهرهبرداری برسد.
صبوری گفت: توسعه و تکمیل مرکز جامع سلامت خازنی در سکونتگاه غیررسمی شیخآباد باکاربری بهداشتی - آموزشی بااعتباری حدود ۱۱ میلیارد ریال، سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مجموع کل مساحت قم ۱۲ هزار و ۹۳۹ هکتار است که چهار هزار و ۸۰۹ هکتار از بافت این شهر، فرسوده و ناکارآمد است. این میزان بافت فرسوده شامل بافت تاریخی، سکونتگاه های غیررسمی، بافت های ناکارآمد میانی و بافت هایی با پیشینه روستایی است که نیازمند بهسازی، نوسازی و یا بازسازی می باشد.
بیش از ۶۹۷ هزار و ۳۲۰ تن معادل بیش از ۷۰ درصد جمعیت قم در بافت های ناکارآمد این شهر سکونت دارند.
ارسال نظر