English

در مراسم هیات مذهبی-فرهنگی ائمه اطهار عنوان شد:

والله این مردم ضد انقلاب نیستند/عدم کادر سازی از مشکلات انقلاب است

ویژه برنامه هیات مذهبی-فرهنگی ائمه اطهار علیهم السلام با یادبود شهید و مرحوم یوسف‌پور آذری و با حضور مرتضی طلایی، شاهین محمدصادقی و حجت الاسلام جوادی برگزار شد.

والله این مردم ضد انقلاب نیستند/عدم کادر سازی از مشکلات انقلاب است
به گزارش خبرگزاری موج

،  ویژه برنامه هیات مذهبی-فرهنگی ائمه اطهار علیهم السلام با یادبود شهید یوسف‌پور آذری و پدر بزرگوارش در غروب روز پنجشنبه ۲۲ خرداد، هم زمان با نماز مغرب وعشاء، با حضور جمعی از فعالان عرصه فرهنگ و اندیشه، سیاسی و اجتماعی در محل مجتمع ائمه اطهار منطقه چهار تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از اقامه نماز جماعت، قاری بین‌المللی محمدرضا پناهی آیاتی چند از قرآن کریم را قرائت کرد.

افتتاح هیات مذهبی، فرهنگی ائمه اطهار (س)

ریشه انقلاب در تحول و تحول خواهی بوده است

پس از آن حجت‌الاسلام جوادی در سخنانی با اشاره به اهمیت توجه به دستورات قرآنی گفت: انسان برای یک‌ وسیله جرئی و ابزاری زندگیش، حتما یک دفترچه راهنما می گذارد، آیا می شود خداوند اشرف مخلوقات را بیافریند و یله رها کند؟ آیا ممکن است که تصور کنیم ما را بدون اتصال به وحی و با جهل نسبت به قبل،‌ حال و آینده خود د راین جهان رها کرده است؟

وی با بیان اینکه بارها مقام معظم رهبری و حتی علما بر منابر این مطالب را مورد تاکید قرار داده اند، افزود: اهمیت این آموزه ها در این است که خداوند برای یادآوری آنچه بوده ایم و وظیفه و ماموریتی که داریم، ارسال رُسِل کرده و قرآن را نازل فرمود ه است که برای تکامل انسان الزامی هستند.

این عالم دینی در ادامه انواع رشد انسان را متذکر شده و گفت: انسان رشد نباتی و رشد حیوانی هم دارد اما او را به سرمنزل مقصود نمی رسانند؛ اما رشد و کمال مومنانه که در کلام مقام معظم رهبری هم با عبارات تحول خواهی و تحول‌زایی بازتاب یافته است مسیر اصلی اوست.

وی در ادامه به نگاه رهبران انقلاب اسلامی به تحول و تکامل اشاره کرد و گفت: ریشه انقلاب در تحول بوده است و سی و یک سال است که جانشین خلف رهبر کبیر انقلاب بر این تحول خواهی تأکید کرده اند. اما نباید فراموش کنیم که اگر چه ما در عرصه های بسیاری، مخصوصا با تلاش جهادی نیروهای نظامی و بویژه سپاه، در عرصه نظامی کشور تحول داشته ایم،  اما ما در عرصه های دیگر کار چندانی نکرده ایم. در حالی که انقلاب سیاسی ما و کلام مقام معظم رهبری به اقصی نقاط جهان رسیده است اما تحول خواهی در کشورمان به صورت یک سیستم درنیامده است؛ هرچند که نیروهای انقلابی در حوزه های مختلف مشغول فعالیت هستند.

افتتاح هیات مذهبی، فرهنگی ائمه اطهار (س) - حجت الاسلام جوادی

عدم کادر سازی از مشکلات انقلاب است

این سخنران در ادامه گفت: یکی از مشکلات ما در این زمینه، عدم کادرسازی در همه عرصه هاست تا پس از چهل و یک سال که از انقلاب می گذرد، ارباب رجوع به معنی واقعی ارباب شوند و مدیران خدمتگزار آنها. ما از کادر سازی غافل مانده ایم در حالی که اوئلیاءالله، از رسول الله (ص) تا ائمه اطهار بدون استثناء کادر سازی کرده اند و در تاریخ اسلام نمونه هایی همچون مالک اشتر، عمار یاسر و ... را می بینید.

موانع تحول چیست؟

وی سپس اظهار داشت: ما چند مانع برای تحول داریم که یکی از آنها راحت طلبی است در حالی که در ذات تحول حرکت جهادی و تحمل کار سخت نهفته است. دومین مانع بروکراسی های نهادینه شده در جامعه ما است. مانع دیگر این تحول خواهی، نداشتن تلقی صحیح از دین است که می بینم با کمترین شناخت حتی در دانشگاه ها در مورد دین سخن می گویند.

مولفه های یک نیروی انقلابی کدامند؟

حجت الاسلام جوادی در ادامه به ذکر چند مولفه مورد نیاز کادرسازی که از فرمایشات مقام معظم رهبری بدست آورده بود پرداخت و گفت: قدم اول  در  راه کادر سازی، تزکیه است؛ چرا که مدیری که مُزَکی نیست در هرحال فساد ایجاد می کند. گام دوم آشنایی با معارف اسلامی است. سومین مولفه یک کادر سازی انقلابی آشنایی با مبانی انقلاب است. چهارمین مولفه شناخت نظام سلطه است که اهمیت بالایی دارد. بصیرت، آرمان گرایی و مطالبه آرمان ها هم مولفه‌های دیگر یک کادر انقلابی است.

کسی از مظلومیت حاج قاسم سخن نمی گوید

در ادامه این مراسم شاهین محمدصادقی مشاور و نماینده وزیر بهداشت در امورجذب و آموزش دانشجویان کشورهای اسلامی و رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی در سخنان کوتاهی در مورد محور مقاومت گفت: غالبا از تدبیر، اخلاص، تدین، شجاعت و فرماندهی ارزشمند حاج قاسم سلیمانی صحبت شده اما از مظلومیت ایشان کمتر سخنی به میان آمده است.

وی افزود: در حالی که فرمانده ما به همراه همرزمانش، در ۴۰۰ متری کاخ ریاست جمهوری دمشق مشغول مبارزه با دشمن  بودند؛ معاون رییس جمهور ما با اردوغان مشغول مذاکره برای تغییر بشار اسد بود. فکر کنید که چگونه باید یک فرمانده روحیه خود را حفظ کند. یا در حالی که حاج قاسم به همراه رزمندگان دیگر در حلب محاصره شده بود با مقام معظم رهبری مکاتبه می کردند که حاج قاسم را از حلب برگردانید تا ما مشکل داعش را با مذاکره حل کنیم! حال تصور کنید که مظلومیت حاج قاسم و همراهانش چقدر بود؟

هزینه های درمانی انجام شده در سوریه به اندازه بودجه یک بیمارستان کشور است

محمدصادقی ادامه داد: من تا کنون رییس دانشگاه شهید بهشتی و چند دانشگاه دیگر و همینطور رییس چند بیمارستان بوده ام. جراح عمومی هستم و فوق تخصص جراحی پلاستیک دارم. تنها ممر درآمدم از حقوق  فعالیتم در بیمارستان یا عضویت هیات علمی ام هست. هرگاه که به جبهه رفته ام درآمدم هم قطع شده است و حتی گاهی برای امورات زندگی پول کافی نداشته ام. 

افتتاح هیات مذهبی، فرهنگی ائمه اطهار (س)

وی پس از این توضیحات گفت: بودجه امسال دانشگاه شهید بهشتی دو هزار میلیارد تومان و بودجه بیمارستان امام حسین (ع) پانصد میلیارد تومان است.مدام می شنوید که گفته می شود که همه پولها در سوریه هزینه شده است، اما کل پولی که برای رفت و برگشت و درمان در سوریه هزینه شده است تنها دویست و پنجاه میلیارد تومان است یعنی معادل نصف هزینه یک بیمارستان بزرگ کشور، حتی اگر مواردی باشد که من ندانم فرض کنیم این مبلغ دو برابر شده باشد که معادل هزینه یکی از بیمارستانهای داخل کشور است. پس می بینید که هزینه محیرالعقولی برای مبارزه با دشمن صورت نگرفته است.

شاهین محمد صادقی در ادامه و پس از ذکر خاطراتی از تلاش مدافعان حرم و همینطور حساسیت های سردار قاسم سلیمانی در مورد حفظ جان افراد گفت: اما امروز ما جای امثال حاج قاسم ایستاده ایم. اگر امروز در صحنه های خارجی جمهوری اسلامی قدرتی دارد به واسطه به واسطه رهبری امام ما، ایستادگی ملت ما و مدافعین حرم کسانی که پیش از آن د رجبهه های دفاع مقدس آبروی اسلام را خریدند است.

راهمان با راه شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی تفاوت دارد

وی افزود: نکته مثبت این است که امروز در عرصه بین المللی به خصوص در آفریقا و کشورهای اسلامی، هیچ معادله ای حل نمی شود مگر اینکه جمهوری اسلامی برای حل آن مداخله کند. موشکهای ما با برد دو هزار کلیومتر نقطه زن هستند. در لیزر، نانو، شبیه سازی و دارو حرف هایی برای گفتن داریم و توانمندی فوق العاده جوانان کشور وجود دارد اما در داخل برای اداره کشور گیر هستیم چرا که راهمان با راه شهدایی همچون حاج قاسم تفاوت دارد و راه شهدا، راه کسانی که موشک و پهباد می سازند، راه مدافعان حرم و یا رزمندگان هشت سال دفاع مقدس یکی نیست.

شاهین محمدصادقی ادامه داد: ما برای خودمان کار می کنیم و آنها برای خدا، ملت و عزتشان، یک مشخصاتی را نباید داشته باشیم. امروز ملت اعتمادشان را نسبت به ما از دست داده اند، نسبت به منِ مسئول، وزیر، نماینده مجلس، امام جمعه، آخوند، بازاری و این گیر ما است که باید آن را حل کنیم. به مردم دروغ می گویییم، ضد انقلابی رفتار می کنیم و به بقیه می گوییم که ضد انقلابید.

این مدرس دانشگاه افزود: من در کلاسهای دانشگاه و یا جاهایی که بحث پیش می آید می گویم که این ما هستیم که ضد انقلابیم. ضد انقلاب یعنی کسی که مردم را از راه انقلاب به در می کند. انقلابی یعنی کسی که معیارهایش معیارهای امام باشد. توکلمان باید به خدا باشد اما ما اختیار خودمان را به کدخدا داده ایم. 

فراموش کرده ایم که مقام برای خدمت گزاری است

مشاور وزیر بهداشت گفت: امروز راه شهدا پیش روی ما است، اما واقعا حق ملت ادا نمی شود. به نظر می رسد که ما در داخل کشور اشتباه رفته ایم و فراموش کرده ایم که مقام برای خدمت گزاری است و فراموش کرده ایم که تبارسالاری ملاک نیست و باید به مردم راست بگوییم، ساده زیست باشیم، مدال افتخارمان، نوکری مردم باشد.

وی تاکید کرد: این اشتباهات ما را به نا کجا آباد می برد این راه نیست. شهید مطهری می گفت گاهی هم از خدا بخواهیم تکبر، دروغ، خودخواهی را از ما بگیرد و ما باید تلاش کنیم که به این سمت برویم که بعضی چیزها را نداشته باشیم.

والله این مردم ضد انقلاب نیستند

رییس بسیج جامعه پزشکی در بخش دیگر یاز سخنانش اظهار داشت: والله این مردم ضد انقلاب نیستند حتی آن دختر و پسر جوانی که شاید ظاهر و پوششان مورد تایید ما نباشد. آنها با انقلاب و اسلام مخالفتی ندارند بلکه با رفتار ناپسند ما، رانت‌خواری و سوء استفاده مخالفند. شاهد مثال این ادعا این است که در حالی که انقلابی تر از حاج قاسم نداشتیم، وقتی شهید شد، از همه اقشار مردم در تشییعش حضور پیدا کردند. این انقلاب یادآور امام ما و در دست ما امانت است.

نداشتن تشکیلات از بزرگترین ضعف های جبهه های انقلابی است

در پایان این مراسم  مرتضی طلایی نایب رئیس سابق شورای شهر تهران هم در ادامه گفت: هدف از دور هم جمع شدن ما چیست؟ همه شرایط جهانی و عرصه بین الملل، منطقه ای و داخلی کشور مطلع هستیم و ‌می ببینیم که مردم از ناکارآمدیها در رنج هستند. مسئولیت ما در این مقطع چیست؟ مسئولیت شناسی پایه و مبنای این جمع است. به دنبال احصاء مسئولیتی که ما به عنوان فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به عهده داریم، هستیم و باید شیوه و ملزومات کار را شناسایی کنیم.

افتتاح هیات مذهبی، فرهنگی ائمه اطهار (س)- مرتضی طلایی

این عضو پیشین شورای شهر تهران ادامه داد: از بزرگترین ضعف های جبهه های انقلابی نداشتن تشکیلات است. در حالی که اگر مطالبه گری در قالب یک تشکیلات باشد به نتیجه می رسد. این حجم مطالبه گری که از زبان دلسوزان بیان می شود و توجهی به آن نمی شود به دلیل فقدان تشکیلات دارای سازمانی هدفمند است.

وی افزود:اگر بتوانیم پایه گذار یک ‌تشکیلات با هدف تربیت و مطالبه گری باشیم و همچون حزب جمهوری اسلامی در اول انقلاب تشکیلات سازمان یافته هدفمندی داشته باشیم به مسئولیت شناسی و مسئولیت پذیری خود عمل کرده ایم. 

سردار طلایی اعلام کرد: بر همین اساس این هیات از این به بعد به طور هفتگی و با حضور یک سخنران تشکیل خواهد شد و البته ذکر اهل بیت وجه مشترک همه جلسات ما خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه