English

فریدون همتی،

میزان استخراج از معادن هرمزگان سال گذشته به بیش از ۱۵ میلیون تن رسید

استاندار هرمزگان گفت: میزان استخراج از معادن طی سال ۹۸، ۱۴میلیون و ۲۲۶هزار تن بوده که با رشد ۹درصدی در سال ۹۹، میزان استخراج از معادن به ۱۵میلیون و ۵۲۲هزار تن رسید.

میزان استخراج از معادن هرمزگان سال گذشته به بیش از 15 میلیون تن رسید

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی استاندار هرمزگان در نشست شورای معادن استان هرمزگان اظهار داشت: صدور پروانه بهره‌برداری به میزان ۱۱درصد، میزان اشتغال ۱۱درصد، سرمایه‌گذاری ۱۵۲درصد، ذخایر قطعی ۸۲درصد و استخراج سالیانه اسمی ۷۴درصد در هم سنجی با سال ۹۸ رشد داشته است.

وی افزود: میزان اشتغال، سرمایه‌گذاری و استخراج سالیانه اسمی پروانه‌های صادرشده براساس طرح بهره‌برداری که توسط اعضای دارای صلاحیت نظام‌مهندسی معدن استان تهیه و در کمیته بررسی طرح‌های این سازمان تأیید می‌شود و سازمان سمت هرمزگان در ارائه این ارقام دخالتی ندارد.

استاندار هرمزگان گفت: میزان استخراج از معادن طی سال ۹۸، ۱۴میلیون و ۲۲۶هزار تن بوده که با رشد ۹درصدی در سال ۹۹، میزان استخراج از معادن به ۱۵میلیون و ۵۲۲هزار تن رسید.

همتی اذعان داشت: در سال ۳۱ معدن راکد استان با رشدی ۴۱درصدی نسبت به سال ۹۸ فعال شد و میزان سرمایه‌گذاری معادن نیز با ۲۸۲درصد رشد، بیش از یک هزار و ۷۹۲میلیارد ریال بود که برای ۴۲۹ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

رییس شورای عالی معادن استان همچنین گفت: در راستای اجرای ماده ۲۰ قانون معادن، سلب صلاحیت ۲۹ بهره‌بردار که در مهلت قانونی ارائه‌شده به تعهدات خود عمل‌نکرده بودند اعلام و معادن از ید آن‌ها خارج شد و در لیست مزایده قرارگرفته است.

وی خاطرنشان کرد: این میزان سلب صلاحیت نسبت به سال ۹۸ با ۱۲۳درصد رشد همراه بوده است

استاندار هرمزگان با اشاره به عزم جدی دولت برای فراهم کردن زمینه بهره‌برداری از پهنه‌های معدنی در استان، بیان داشت: ۲۱۸ محدوده و معادن قابل‌واگذاری به‌زودی به مزایده گذاشته می‌شود.

همتی با اشاره به تحقق ۳۰۰درصدی برنامه پیش‌بینی‌شده از سوی مجری طرح احیاء، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس کشور در هرمزگان، از پیگیری برای احداث دو واحد کنسانتره  سنگ‌آهن در شمال هرمزگان نیز خبر داد و گفت: شرکت عمران مومان و شرکت پدیده کاوش ایرانیان دو شرکتی هستند که با پیشرفت فیزیکی ۹۰درصدی و نصب تجهیزات، پیش‌بینی می‌شود تا خردادماه سال جاری به مرحله بهره‌برداری برسند.

استاندار هرمزگان عنوان کرد: با اشاره به نام‌گذاری سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی از سوی رهبر معظم انقلاب، این شعار طی سال جاری همانند سال‌های اخیر موردتوجه جدی قرار می‌گیرد و فعال‌سازی بخش معدن در سال ۱۴۰۰باهمتی مضاعف‌تر پیگیری می‌شود که بتوانیم به‌موازات بخش صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌ها، این حوزه را پویا و پررونق‌تر کنیم.

وی بیان داشت: بررسی مشکلات ایجادشده ناشی از فعالیت معدن کرومیت شریک آباد در منطقه کوهشاه احمدی شهرستان حاجی‌آباد، یکی از وظایف مهم شوراهای استانی برای تأمین امنیت سرمایه‌گذاری است.  سازمان‌های مربوطه باید طی یک هفته، ابهامات و مشکلات موجود را از طریق گفتگو با معتمدان محلی مرتفع و موانع فعالیت سرمایه‌گذار برطرف شود.

همتی گفت: دستگاه‌ها و نهادهای متولی باید نسبت به دغدغه سرمایه‌گذاران و همچنین مردم مناطق حساس باشند و به‌سرعت چالش‌ها را برطرف کنند.

استاندار هرمزگان با اشاره به انتظارات متقابل دولت و بخش خصوصی، گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود در سال جدید، علاوه بر بخش دولتی که باید نقش خود را درزمینه تولید، پشتیبانی و رفع موانع به‌درستی ایفا کند، از بخش خصوصی نیز در زمینه تولید انتظاراتی داشتند که تحقق آن می‌تواند زندگی مردم، اقتصاد استان و کشور را متحول کند.

وی افزود: در سال جاری، فرمانداران، دستگاه‌های اجرایی، قضایی، امنیتی و انتظامی باید از سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی با جدیت پشتیبانی کنند و به‌صورت میدانی بر امور نظارت کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه