English

حجت‌الاسلام و المسلیمن نبی زاده:

ساختار فرهنگی خوزستان باید اصلاح شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان گفت: نقشه فرهنگی استان خوزستان تابعی از نقشه فرهنگی کشور است و اصلاح ساختار فرهنگی آن امری ضروری است.

ساختار فرهنگی خوزستان باید اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، حجت‌الاسلام و المسلیمن محمدمهدی نبی‌زاده امروز در نشست خبری اظهار کرد: محصور نبودن به دستورالعمل‌های مرکزی و اجرای برنامه‌ها متناسب با شرایط و بوم استان خوزستان منجر به کسب دومین اعتبار در تبلیغات اسلامی کشور شد.

وی افزود: تیمی بالغ بر صدها نفر نظرات نزدیک به دو هزار نفر از نخبگان، فعالان، بزرگان، صاحب نظران و ایده‌پردازان فرهنگی را دریافت و به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس و ارایه کردند تا به لطف خدا اتفاق بهتری از سابق رقم بخورد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه احساس نیاز وجود مرکزی برای پاسخگویی به سؤالات اعتقادی متناسب با فرهنگ مردم در استان لحاظ شد اظهار کرد: مرکز پاسخگویی سؤالات اعتقادی مردم استان خوزستان بعد از گذراندن مراحل قانونی به شماره ۱۸۱۴در مراحل عملیاتی شماره کشوری شده است.

وی افزود: همه کارهای پیگیری ۱۸۱۴ را سازمان انجام می‌دهد اما یکی دیگر از ظرفیت‌های مهم استان کانون فرهنگی تبلیغی است که در حوزه پاسخگویی اعتقادی کانون فرهنگی وابسته به مدرسه امیر المومنین در کوت عبدالله کار را پیش می‌برد.

او با اشاره به اجرایی شدن ماموریت برپایی قرارگاه‌ها در سال گذشته در استان گفت: قرارگاه مسجد قرارگاه بانوان قرارگاه تعالی مدیران، قرارگاه مقابله با فرقه‌های انحرافی، قرارگاه آموزش اقشار تأثیرگذار، قرارگاه تشکل‌های مردمی قرارگاه رسانه و فضای مجازی، قرارگاه قرآنی و قرارگاه پشتیبانی و... از جمله قرارگاه‌های فرهنگی در سالی که گذشت بودند.

نبی‌زاده اضافه کرد: در خصوص کار تبلیغات اسلامی در استان خوزستان خود را محصور به دستورالعمل‌های ابلاغی مرکز نکردیم و متناسب با بوم و شرایط استان خوزستان برنامه‌ها را به اجرا درآورده‌ایم.

وی یادآوری کرد: حدود دو سال و نیم است که قرارگاه عشایری با نیروهای اصلی سازمان تبلیغات اسلامی در امور عشایری استان خوزستان به اسم تبلیغات اسلامی به حل مسایل فرهنگی و اجتماعی مردم استان می‌پردازند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه حدود ۳۰ منطقه در حاشیه شهر اهواز تحت پوشش سازمان تبلیغات قرار گرفته‌اند توضیح داد: به واسطه همکاری با ستاد تبلیغات مرکزی برای استفاده از سهمیه جداگانه با گرفتن تاییدیه، کد، مصاحبه و پیمودن مراحل اداری ۳۰ روحانی جوان در ۳۰ مسجد تحت پوشش تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی قرار گرفتند و به بودجه اداره اهواز ۷۲۰ میلیون تومان اضافه شد.

نبی‌زاده اظهار داشت: متناسب با نیاز استان خوزستان حدود ۴۳۰ مسجد را در قالب امام محله، پایگاه اجتماعی و امام روستا به صورت مستقیم تحت پوشش سازمان تبلیغات اسلامی قرار دادیم. هدف ما در سال جدید این است که ۵۳۰ مسجد را در استان جدا از فعالیت‌های عمومی دنبال و حمایت کنیم.

وی با اشاره به اینکه شورای هیات‌های مذهبی یکی از ظرفیت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان است گفت: سه هزار هیات مذهبی ثبت شده داریم که این هیات‌ها مجوز خود را از سازمان تبلیغات اسلامی می‌گیرند و امید است در سه سال آینده با اجرایی شدن برنامه‌های طراحی شده به سمت ۱۰ هزار هیات مذهبی ثبت شده حرکت کنیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان یادآور شد: دوره انتخابات هیات‌های مذهبی در سرتاسر استان خوزستان در اداره‌های تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها در پایان اردیبهشت برگزار می‌شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه