در رویداد عصر امید:
۲۷۵ قرارداد ۱۳۰ میلیارد ریالی دانشگاه آزاد یزد با فولادیها در قالب ۱۵ تفاهمنامه
مدیرعامل شرکت صنایع فولاد پیمان آلیاژ یزد گفت: این شرکت در قالب ۱۵ تفاهمنامه به ارزش ۱۳۰ میلیارد ریال با دانشگاه آزاد یزد در رویداد عصر امید شرکت کرد.
![۲۷۵ قرارداد ۱۳۰ میلیارد ریالی دانشگاه آزاد یزد با فولادیها در قالب ۱۵ تفاهمنامه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/hbwKl1gdSMzo/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyE_j9CpUd2W/%D8%B9%D8%B5%D8%B1+%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج یزد، علیرضا پویافر در حاشیه رویداد «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران اظهار کرد: فعالیت شرکت صنایع فولاد پیمان آلیاژ یزد در زمینه کشش انواع میلگرد و مقاطع فولادی به روش سرد است که برای نخستینبار در ایران به تکنولوژی کشش میلگرد استنلس استیل (فولاد زنگ نزن) به روش سرد دست یافتهایم و این تکنولوژی صرفاً در اختیار این شرکت است و از این نظر کشور ایران را خودکفا کردهایم.
وی بیان کرد: این محصول در صنایع نفت و گاز، پمپسازی، الکتروموتور، رولیکسازی، فنرسازی، کشاورزی، صنایع غذایی و پزشکی و … کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت صنایع فولاد پیمان آلیاژ یزد که از طرف دانشگاه آزاد یزد در رویداد عصر امید شرکت کرد، درباره این رویداد اظهار کرد: این رویداد فضایی برای تعامل و تبادلنظر و دریافت ایدههای نو، کشف بازارهای جدید و ایجاد فضای همکاریهای جدید با صاحبان صنایع و خلاق، گفتوگو با استادان دانشگاه و مسئولان تراز اول کشور در محیطی دلنشین و دوستانه فراهم کرد.
پویافر اضافه کرد: شرکت صنایع فولاد پیمان آلیاژ یزد در قالب ۱۵ تفاهمنامه به ارزش ریالی ۱۳۰ میلیارد ریال در رویداد عصر امید شرکت کرد و ماهیانه به میزان ۲۰ الی ۳۰ تن میل گردهای آلیاژی و استنلس استیل کشش شده (فولاد زنگ نزن) تولید دارد.
وی درباره انگیزه خود برای حضور در رویداد عصر امید گفت: سرمنشأ شروع خلق ایده کشش میلگرد استنلس استیل به روش سرد از نیاز صنعتگران به این محصول و تولید نشدن آن در ایران شکل گرفت که پیش از این به صورت وارداتی تأمین میشد و این فرایند در این شرکت در سه بخش متالورژی، مکانیکال و شیمی تا حصول نتیجه پیش برده شده است.
به گزارش دانشگاه، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.
ارسال نظر