معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان:
شهر لک لک های مریوان، ثبت ملی می شود
سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، از بررسی مسائل و موارد مربوط به حفاظت از محدوده ثبت ملی شده زیستگاه لک لک های دره تفی مریوان به عنوان اولین زیستگاه ثبتی در کشور خبر داد.
![شهر لک لک های مریوان، ثبت ملی می شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/QsIL8X5AVqTB/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6bqvrrxftMa/%D8%B4%D9%87%D8%B1+%D9%84%DA%A9+%D9%84%DA%A9+%D9%87%D8%A7.jpg)
، گولان فرزامی در جلسه رفع نواقص و ایرادات پرونده های ثبتی مطرح شده در شورای ملی ثبت که با حضور نماینده ادارات جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و جمعی از کارشناسان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی در سنندج برگزار شد، گفت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان به عنوان متولی ثبت آثار طبیعی استان حرکتی پیوسته را از طریق اداره کل ثبت آثار در حوزه وزارت میراث فرهنگی در دستور کار خود قرار داده و جلسات متعدد تخصصی را به منظور هم اندیشی و همراهی با حضور نمایندگان ادارات مربوطه برگزار کرده است.
وی با اشاره به موافقت دستگاه های مربوطه برای تنظیم پرونده ثبت این میراث طبیعی در فهرست آثار ملی، اظهار کرد: پرونده ثبتی اثر طبیعی زیستگاه لک لک ها واقع در روستای دره تفی مریوان در جلسه شورای ثبت کشور مطرح و به تایید رسید، لذا به منظور رفع برخی نواقص برای ابلاغ به اداره کل ثبت آثار کشور ارسال می شود.
سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با اشاره به اینکه ثبت ملی این زیستگاه، زمینه حفظ و نگهداری آثار طبیعی را فراهم می کند، افزود: با توجه به اینکه سایت پرنده نگری بعد از دریاچه زریبار پربازدیدترین جاذبه طبیعی در مریوان است، این زیستگاه پتانسیل قابل ملاحظه ای درحوزه جذب گردشگر خواهد داشت.
فرزامی ادامه داد: همچنین حفظ این زیستگاه به لحاظ میراث طبیعی و به دلیل پوشش گیاهی انبوه میان جنگل های بلوط ناحیه زاگرس و مشرف بر دریاچه زریبار از اهمیت فراوانی برخوردار است.
وی یادآور شد: امیدواریم با معرفی و ثبت آثار طبیعی کردستان در فهرست میراث طبیعی کشور، گامی شایسته برای حفظ، احیاء و معرفی میراث طبیعی برداریم.
ارسال نظر