English

معاون وزیر بهداشت:

همه مسئولین کشور اهمیت جوانی جمعیت را درک نکرده اند

معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همه مسئولان کشور بحث جوانی جمعیت را درک نکرده اند که اگر غیر از این بود تمامی طرح هایشان با پیوست این موضوع انجام می شد.

 همه مسئولین کشور اهمیت جوانی جمعیت را درک نکرده اند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، علیرضا رییسی معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری که امروز با محوریت روز جهانی ایدز برگزار شد، اظهارداشت: وظیفه اصلی ما در حوزه بهداشت بحث پیشگیری است و باید سلامت را با مردم برای مردم پیش ببریم ، جهت تحقق این مهم نقشه راه خوبی باید داشته باشیم  و موارد را رصد کنیم که پیشگیری بخوبی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه کرونا سخت بود اما تجربه خوبی برای ما به جایی گذاشت، افزود: تجربه خوب، آن بود که چگونه در زمان بحران‌ها برخورد موثر داشته باشیم، در این راستا باید تیم چابک وجود داشته و سطح سواد مردم  نیز افزایش یابد.

معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بحث جمعیت را به یکی دیگر از اولویت‌های وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: بحث جوانی جمعیت یک موضوع ملی است و باید همگان در این راستا تلاش کنند تا به هدف تعیین شده برسیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ میلیون جوان در سن ازدواج در کشور وجود دارد، تصریح کرد: اگر تمامی این افراد ازدواج کرده و تنها یک فرزند بیاورند ما به هدف خود در بحث جوانی جمعیت رسیده ایم.

رییسی با عنوان اینکه عدم ازدواج در بین جوانان باید بررسی شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه مسئولان کشور بحران کاهش جمعیت  را درک نکردند چرا که  اگر  به درستی این موضوع را درمیافتند تمامی برنامه هایشان دارای پیوست جمعیت بود.

 

 همه مسئولین کشور اهمیت جوانی جمعیت را درک نکرده اند

وی در خصوص وضعیت حقوق نیروهای بهداشت عنوان کرد: همگان بر این موضوع واقف هستند که نیروهای بهداشت یکی از اقشار زحمتکش جامعه هستند و با کمترین توقع به فعالیت می پردازند.

رییسی خاطرنشان کرد: از زمانی مشکلات در بخش نیروهای بهداشت بیشتر شد که مقرر گردید نیروهایی برای خرید خدمت بکار گرفته شود، یک تفکر غلط سابقا وجود داشت و ادامه پیدا کرد و آن این بود که در هر بخش اقتصادی که مشکل ایجاد می شود متاسفانه جایی که پرداخت نمیشود دستمزدها مراقبین سلامت بود، این موضوع یکی از مشکلات اصلی بهداشت بوده وتداوم پیدا کرده است.

وی گفت: چون برای این افراد بعنوان پرداختی حقوق درنظر  گرفته نشده لذا  افزایش حقوق ها نیز تحت تاثیر قرار گرفته و باید بازنگری جدی در این راستا انجام شود چرا که شاهد این هستیم که بسیاری از مراقبین سلامت از شبکه خارج شدند.

وی در خصوص واکسن اچ پی وی، بیان کرد:  از دو جنبه  این بیماری مورد اهمیت قرار دارد یکی سرطان دهانه رحم بوده که این سرطان شیوع زیادی در کشور نداشته و جز ۵ سرطان اول کشور نیست نیست، جنبه دوم زگیل تناسلی است، تیمی برای بررسی در این راستا قرار گرفته، در  کمیته  ملی واکسناسیون صحبت شد، اطلاعات اما همانگونه که گفته شد احتمال است  به این بپردازیم که واکسن درددسترس با قیمت مناسب وجود داشته باشد و جز سبد واکسیناسیون کشوری قرار دهیم.

وی بیان کرد: واکسن روتاویروس در این هفته وارد کشور می شود.

معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در خصوص ایدز طی چند دهه اخیر اقدامات خوبی در سطح دنیا با در دست قرار گرفتن کیت های ارزان قیمت و داروهای موثری که در این راستا بوده دنیا اقدامات خوبی صورت گرفته است.

رییسی عنوان کرد: سازمان جهانی بهداشت در گذشته سه ۹۰ درنظر گرفته شده که شامل شناسایی، تحت درمان و درمان موثر تا کم خطر شدن این ویروس در بدن بیمار می شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر شناسایی در دنیا بسیار افزایش پیدا کرده و افراد تحت درمان قرار می گیرند و درمان موثر دریافت می کنند.

معاون بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق زمانبندی صورت گرفته عنوان کردند که در سال  ۲۰۳۰ دنیا از شهر ایدز راحت می‌شود.

رییسی گفت: آمار بیماران مبتلا به ایدز  شناسایی ۵۶ درصد، ۸۵ درصد تحت درمان قرار گرفته و ۹۳ درصد نیز درمان  موثر دریافت کرده اند.

وی با عنوان اینکه کمپین اطلاع رسانی موفقی در این راستا داشته ایم و به دستاوردهای بسیاری دست پیدا کرده ایم، عنوان کرد: اکنون انتقال این بیماری از مادر به جنین  در بین بیماران شناسایی شده صفر شده و این بیانگر درمان موثر است.

معاون بهداشت،وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عنوان اینکه در زندان ها  ابتلا به ایدز از حدود ۳ درصد به یک و نیم درصد رسیده است، خاطرنشان کرد: اکنون سطح  انتقال این  بیماری از طریق مشکلات جنسی افزایش و از طریق خون کاهش پیدا کرده است.

رییسی گفت: در کشور ما ۴۴ هزار بیمار مبتلا به ایدز تخمین زده شده، ۲۵ هزار نفر شناسایی و ۲۰ هزار نفر به شبکه درمان لینک شدند و ۱۹ هزار نفر به صورت  کاملا تحت درمان دقیق قرار گرفتند.

 وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۰ پزشک درمانگر عمومی آموزش دیده  در سطح کشور وجود دارد که سبب گردیدند حتی در زمان بلایایی طبیعی و کرونا نیز  هیچ اچ آی وی مثبت بدون دارو نمانند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه