English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

محتمل‌ترین سناریو برای سوریه پسا اسد چه خواهد بود؟

«یک نکته واضح است و آن هم این مساله می باشد که حامیان تروریست ها و معارضین سوری برای نابودی نظام سیاسی سابق سوریه، اکنون برای مدت کوتاهی خوشحال خواهند بود زیرا خیلی زود تبعات منفی اقدامات آنها دامن‌گیرشان خواهد شد. ترکیه، رژیم صهیونیستی و البته مصر و اردن، باید کاملا نگران اوج گیری قدرت جریان های مخالف با خود در خاک سوریه باشند.»

محتمل‌ترین سناریو برای سوریه پسا اسد چه خواهد بود؟
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

،  مدت زمان زیادی از سقوط نظام سیاسی سوریه به ریاست جمهوری بشار اسد نمی گذرد. در این رابطه، رئیس جمهور سابق سوریه در وضعیت کنونی در روسیه به سر می برد و از سوی این کشور پناهندگی دریافت کرده است. در عین حال، گروه های مسلح و معارض در سوریه نیز بر بخش‌های مختلف این کشور حاکم شده اند و سعی در به دست گرفتن کنترل سوریه دارند.

"ابومحمد الجولانی" فرمانده گروه تروریستی تحریر الشام نیز به تازگی وارد دمشق شده و در محل هایی نظیر مسجد اموی دمشق سخنرانی کرده است. در عین حال، گزارش های مختلفی از درگیریهای پراکنده در بخش‌های مختلف سوریه نیز مخابره می شود. در این میان، برخی افکار عمومی به طور خاص این سوال را مطرح می کنند که آینده تحولات در سوریه چگونه خواهد بود؟

به بیان ساده تر، مسیری که سوریه در ادامه طی خواهد کرد چگونه خواهد بود؟ به نظر می رسد پاسخ به این پرسش را باید در نمونه های مشابه که در سال های گذشته در دیگر کشورهای منطقه خاورمیانه مشاهده کرده‌ایم، جستجو کرد. کشورهایی نظیر لیبی و عراق، نمونه های بارز این مساله هستند. در این راستا، سوریه به دلیل آنکه سهم خواهان زیادی به صف شده اند تا از رهگذر این کشور منافع خود را تامین کنند، دوره ای از آشوب های قابل توجه را تجربه خواهد کرد. در حقیقت، هم بازیگران داخلی و هم منطقه ای و بین المللی، نهایت سعی خود را خواهند کرد که بتوانند قدرت و نفوذ بیشتری را در سوریه کسب کنند.

 

بیشتر بخوانید:

چه عواملی موجب شد تا حکومت خاندان اسد در سوریه به پایان برسد؟

آیا بحران امنیتی در سوریه به فرصت تبدیل می شود؟

آینده تنش و جنگ در سوریه چه می شود؟

 

در این میان، آنچه واضح است این نکته می باشد که گروه های تروریستی و مسلح صرفا اهرم برخی بازیگران خارجی در نظر گرفته می شوند و اربابان آن ها به هیچ عنوان به آن ها اعتمادی نخواهند کرد و حتی سعی در حذفشان خواهند داشت. در عین حال، کشورهایی نظری ترکیه، مصر، اردن، عراق و رژیم اشغالگر قدس نیز منافع متعارضی را در معادله سوریه دارند. این مساله سبب می شود تا آن ها به حمایت از طیف های مختلفی در این کشور رو بیاورند و این مساله بدون تردید سطح تنش و درگیری ها در سوریه را به شدت افزایش خواهد داد.

در این نقطه یک نکته واضح است و آن هم این مساله می باشد که حامیان تروریست ها و معارضین برای نابودی نظام سیاسی سابق سوریه، اکنون برای مدت کوتاهی خوشحال خواهند بود زیرا خیلی زود تبعات منفی اقدامات آن ها دامن‌گیرشان خواهد شد. ترکیه، رژیم صهیونیستی و البته مصر و اردن، باید کاملا نگران اوج گیری قدرت جریان های مخالف با خود در خاک سوریه باشند.

موضوعی که می تواند بر امنیت آن ها اثرگذاری منفی داشته باشد. اساسا به همین دلایل هم است که برخی از رسانه ها و تحلیلگران غربی به صراحت تاکید دارند که سوریه سال ها به عقب رانده خواهد شد و میدانی برای رقابت قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای می شود. معادله ای که از چشم انداز کلی به نفع ملت سوریه نخواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه