مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان؛
اصلاح نقاط پرحادثه راههای خوزستان انجام می شود
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با بیان اینکه ۱۹ نقطه پر حادثه در استان شناسایی شده است گفت: سال گذشته از این تعداد، ۱۵ نقطه پر حادثه بر طرف شد که عملیات اجرایی چهار نقطه دیگر تا پایان امسال به پایان میرسد.
، محمد جولانژاد با بیان اینکه در حوزه مسافر، استان خوزستان به دلیل سفرهای ایام اربعین و راهیان نور جزو استانهای پرتردد مسافر میباشد اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۴۳ میلیون و ۵۲۱ هزارو ۷۱۹ مسافر در قالب ۵۴۰ هزارو ۶۲۸ سفر توسط شرکتهای حمل و نقل مسافری انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه استان خوزستان رتبه دوم را در جابجایی مسافر پس از استان اصفهان به خود اختصاص داده است گفت: در حوزه فنی راه ها تحولات بزرگی در استان رخ داده که زائران ایرانی و عراقی برای تردد از مرزها با کمترین زمان سفر خود را انجام می دهند.
جولانژاد با اشاره به جابجایی حدود ۳۲ میلیون تن کالا از استان خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون یک میلیون و ۶۵۱ هزار فقره بارنامه توسط شرکت های حمل و نقل کالای استان صادر و حدود ۳۲ میلیون تن کالا توسط ناوگان باری جابهجا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد رشد داشته است.
فعالیت ۱۶۳ سامانه ثبت تخلف در سطح محورهای استان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به هوشمند سازی راه های استان تصریح کرد: در سال ۱۳۹۹ تنها ۱۲ سامانه ثبت تخلف در راه های استان وجود داشت که امسال این تعداد به ۱۶۳ سامانه ثبت تخلف در سطح محورهای استان رسیده است که رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده ایم.
جولانژاد با بیان اینکه ۶۰ دوربین متصل به سامانه نظارتی در محور های پرتردد استان فعال هستند خاطر نشان کرد: ۱۱۶ دستگاه تردد شمار بر اساس اولویت راههای پرتردد و پر تصادف نصب و فعال هستند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۰۵ میلیون و ۶۶۲ هزارو ۸۴۳ تردد در راه های استان ثبت شده است گفت: از این میزان حدود ۱۶ درصد تردد با ۳۳ میلیون و ۱۰۱ هزارو ۸۷۸ تردد مربوط به خودرو های سنگین است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان افزود: پر تردد ترین راههای استان ماهشهر- بندر امام، آبادان- خرمشهر و خرمشهر- آبادان است.
وی با بیان اینکه ۲۵ مجتمع خدمات رفاهی تا پایان سال به بهره برداری میرسند تصریح کرد: تعداد ۳۳ مجتمع خدمات رفاهی در حال دریافت مجوز و مراحل اداری خود را طی میکنند که اگر این تعداد مجتمع خدماتی به استان اضافه شود کمک بزرگی به کاربران جاده ای میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با بیان اینکه در خوزستان بیش از یک هزارو ۹۰۰ کیلومتر راه وجود دارد گفت: اقدامات قابل توجهی در حوزه راه ها انجام شده است که میتوان به ۷۵۰ کیلومتر خدمات راه از جمله روکش آسفالت، درزگیری و ... اشاره کرد.
جولانژاد با بیان اینکه سن ماشین آلات راهداری در خوزستان ۲۸ سال می باشد ادامه داد: ۷۴ دستگاه ماشین آلات راهداری از منابع ملی خریداری شده است که با بکارگیری این تعداد ماشین آلات راهداری کمک بسیار بزرگی در حوزه راه خواهد شد.
ارسال نظر