English

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل:

ایجاد تحول در یک جامعه بدون پشتوانه فرهنگی ممکن نیست

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: ایجاد تحول در یک جامعه بدون پشتوانه فرهنگی ممکن نیست و در تمام دنیا تحولات پشتوانه فرهنگی دارد.

ایجاد تحول در یک جامعه بدون پشتوانه فرهنگی ممکن نیست
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در جمع خبرنگاران با طرح سخنانی با محوریت «نقش رسانه در مبارزه تمدنی واکنش‌گری در عرصه جهاد تبیین و تبلیغ تمدن‌ساز» اظهار کرد:  فرهنگ، محور اساسی تحولات در دنیای امروزی است و تا فرهنگ پشتیبانی نکند تحولات جامعه در سطوح مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نمی تواند موفق عمل کند، بنابراین سیاستگذاری فرهنگی اولویت مهم حاکمیت است که در این راستا هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و نخبگان را مدنظر داریم.

وی گفت: تغییر نگاه به فعالیت‌ها و پردازش فرهنگ دینی در سازمان تبلیغات اسلامی برپایه حرکت مردمی انجام یافته و  با پرهیز از تصدی گری مستقیم با انجام سیاستگذاری و تعیین اولویتهای فرهنگی، حمایت از جریانات و تشکل‌های مردم نهاد را در برنامه خود داشته‌ایم تا در این جریان ایفای نقش کنند.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی از فرهنگسازی در برگزاری روضه های خانگی به عنوان یکی از نهادهای موثر در تبلیغات اسلامی یاد کرد و گفت: تحول عمیق عمدتا در متن خانه و در بطن خانواده اتفاق می افتد، بر این اساس و در موارد مورد نیاز الگوهایی برای این قبیل مجالس طراحی شده و در صورت نیاز تامین مداح و روضه خوان برای این قبیل مجالس برای بانوان را برعهده می‌گیریم.

وی از هیئت های مذهبی به عنوان قویترین، اثرگذارترین و مردمی ترین نهاد اجتماعی یاد کرد و افزود: در سطح استان دو هزار هیئت مذهبی وجود دارد که در سازمان تبلیغات اسلامی جایگاه خود را دارند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: کانون‌های فرهنگی و تبلیغی و انجمن های اسلامی نیز تشکل دیگری است که جزو موفق ترین انجمن های اسلامی کشور بوده و بروز و ظهورشان اثرگذار است.

وی از تشکیل شورای هیئت های مذهبی و مادحین بانوان در استان خبر داد و در ادامه گفت: فعالیت‌های بانوان در مسائل دینی بسیار پررنگ تر  از آقایان است به طوریکه حتی در خانه های حاشیه شهر هم جلسات مذهبی با حضور رده های مختلف سنی از نوجوانان و بانوان مذهبی تشکیل می‌شود.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: در واقع تمامی آحاد جامعه مخاطب سازمان تبلیغات اسلامی است  است اما بعضی اقشار به صورت خاص با این سازمان مرتبط هستند از جمله روحانیون و مادحین که استان اردبیل با وجود مداحان بزرگ در کشور طلایه دار مدح و ثناست و کسانی هم که می خواهند در مقابل این جریان بایستند محکم در مقابلشان ایستاده‌ایم.

وی در ادامه به انتشار مطلبی در روزنامه جمهوری اسلامی بعد از مراسم شهدای چالدران و مقاومت اشاره کرد و گفت:  به بهانه اتفاقی که در آن مراسم افتاده بود روزنامه یاد شده طی مقاله ای، جملات توهین آمیزی منتشر کرد و جوابیه ای از طرف سازمان برای آن نوشته شد مبنی براینکه این فرد مداح نیست و توهینی نیز در آن جلسه اتفاق نیفتاده است.

حجت الاسلام جعفرزاده ادامه داد: خطا در هر سنخی از جامعه ممکن است اتفاق بیفتد؛ آیا استاد دانشگاه خطا نمی کند یا از اصحاب رسانه گزارش اشتباه دریافت نشده است؟ اما این رسانه است که باید افکار عمومی را مدیریت کند. در اینکه خطایی صورت گرفته و به شکل اشد با خاطی باید برخورد شود شکی نیست  اما زیر سوال بردن شهدا و اصالت برنامه و متهم کردن مسئولین استانی به  ندانم کاری و توهین به مداح‌ها اصولا کار درستی نیست. 

وی در ادامه بیان کرد: به دلیل اهمیت قضیه و برنامه‌های دشمن و گستردگی جامعه  و اثرگذاری آن اولویت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در سه بخش رسانه و فضای مجازی ، نوجوانان و بانوان قرار دارد. 

حجت الاسلام جعفر زاده همچنین مراسم اعتکاف را جریان فرهنگی با معرفتی عمیق مبتنی بر عرفان اسلامی در مقابل عرفان های انحرافی و افراطی مثل تصوف و صوفیه خواند و گفت:  در سال گذشته در سراسر کشور بیش از یک میلیون نفر در مراسم اعتکاف حضور داشتند و در استان اردبیل نیز در سال گذشته قریب به ۵۵ مسجد نقطه هدف بود اما امسال ۸۱ مسجد آماده برگزاری این مراسم پرفیض هستند. 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در بین معتکفین، اعتکاف قشرهای خاص از جمله اعتکاف دانشجویی و دانش ‌آموزی، اعتکاف ویژه اساتید و دانشگاه و حوزویان و اعتکاف مادر و دختری  برگزار می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه