English

به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل؛

مرحله استانی مسابقات ارائه سه دقیقه ای(سدید) در استان اردبیل آغاز شد

مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی ارائه سه‌دقیقه‌ای «سدید» ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اردبیل به همت انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی به مدت دو روز آغاز بکار کرد.

مرحله استانی مسابقات ارائه سه دقیقه ای(سدید) در استان اردبیل آغاز شد
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، فنی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم آغاز بکار این دور از مسابقات که در سالن اجتماعات دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار شد؛ از جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد علمی و فرهنگی یاد کرد و افزود: جهاددانشگاهی استان اردبیل با اجرای برنامه‌های فاخر فضای مناسبی را در دانشگاهها فراهم می‌کند تا دانشجویان استعداد های خود را بشناسند.

وی از اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مشترک با هدف هم‌افزایی با جهاددانشگاهی اردبیل خبر داد و گفت: با همکاری این نهاد انقلابی، برنامه‌های موفقی در دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شده و مورد استقبال دانشجویان هم قرار گرفته است و با تمام توان در خدمت این نهاد علمی و انقلابی هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی شرکت دانشجویان در برنامه های فرهنگی و اجتماعی را فرصت مناسب برای دوری از آسیب های فضای مجازی عنوان کرد و ادامه داد: این برنامه فرصت مناسبی است تا دانشجویان بتوانند به تمرین ارائه مختصر کتاب و مقاله پرداخته و استعداد های خود را شناسایی نمایند .

حجت الاسلام لطیفی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در این مراسم تصریح کرد: جهاددانشگاهی در برگزاری طرح ملی ارائه سه دقیقه ای شیوه بسیار مناسبی را در پیش گرفته است .

وی با اعلام اینکه در قالب این طرح نسل امروز به شکل مختصر و شیوا می توانند مطلب خود را ارائه نمایند بیان داشت: ارائه سه دقیقه‌ای می‌تواند الگوی بسیار مناسب برای ارائه برنامه‌ها، پژوهش ها و ...در زمان سه دقیقه باشند.

در ادامه مهران محمدی، دبیر اجرایی مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی «سدید» در اردبیل، تقویت مهارت‌های بیانی، گفتمان‌سازی علمی و کاربردی‌سازی پژوهش‌های دانشگاهی را از اهداف این مسابقه عنوان کرد و گفت:  این رویداد علمی و رقابتی، فرصتی ارزشمند برای بروز توانمندی‌های دانشجویان در بیان مؤثر یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم ساخته است.

وی اظهار کرد: این دوره از مسابقات در دو بخش «کتاب» و «پژوهش‌های علمی» شامل پایان‌نامه، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع در حال برگزاری است که در مجموع ۷۰ شرکت کننده با ۷۰ اثر علمی و مطالعاتی توسط دانشجویان ارائه می شود.

دبیر اجرایی مرحله استانی این دوره از مسابقات در اردبیل افزود: در بخش کتاب، شرکت‌کنندگان در مدت سه دقیقه به معرفی کتاب‌های تألیفی یا ترجمه‌شده خود یا دیگر نویسندگان می پردازند و در بخش پژوهش‌های علمی نیز دانشجویان، دستاوردهای پژوهشی خود را که اغلب پایان‌نامه‌های تحصیلی، در زمانی محدود ارائه خواهد شد.

محمدی با تأکید بر اهمیت تربیت نسل توانمند در انتقال دانش، هدف اصلی این مسابقه را ایجاد انگیزه برای بیان علمی، ترویج فرهنگ مطالعه و استفاده کاربردی از پژوهش‌ها عنوان کرد و گفت: ارزیابی آثار توسط هیأت داورانی متشکل از اساتید مجرب دانشگاهی انجام می گیرد که بر اساس شاخص‌های علمی و مهارتی داوری می کنند.

وی در ادامه بیان کرد: از هر بخش سه نفر به عنوان برگزیده استانی انتخاب و به مرحله کشوری معرفی خواهند شد. همچنین برای نفرات برتر جوایزی در نظر گرفته شده است.

محمدی با قدردانی از همکاری دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری این رویداد افزود: اختتامیه این مسابقه همزمان با پایان بخش پژوهش‌های علمی، روز سه شنبه ۲۶ فروردین‌ماه برگزار خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه