تولید سالانه ۷۰ میلیون قطعه بچه ماهیان گرمابی در خوزستان
مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه بیمه پایه در مراکز تکثیر تولید بچه ماهیان اعمال میشود، گفت: هشت مرکز تکثیر ماهیان گرمابی در خوزستان فعال است که حدود ۷۰ میلیون قطعه در سال تولید دارند.
، مرتضی سوری با اشاره به مراکز تکثیر ماهیان گرمابی اظهار کرد: با سازوکاری که در سال جاری برای بیمه محصولات کشاورزی بخش آبزیان انجام شده، مقرر شده است دو سطح بیمه در سطح استان اجرا شود که یکی از این سطوح بیمه پایه است و بیماریهای همهگیر و حوادث غیر مترقبه که تولید را تحت تأثیر قرار میدهند را پوشش میدهد.
وی با بیان اینکه بیمه پایه در مراکز تکثیر ماهیان اعمال میشود، افزود: هشت مرکز تکثیر ماهیان گرمابی در خوزستان فعالیت می کنند که حدود ۷۰ میلیون قطعه بچه ماهی در سال تولید دارند.
مدیرکل شیلات خوزستان خاطرنشان کرد: خوزستان یکی از استانهای برتر در زمینه تولید ماهیان گرمابی است و بیمه آبزیان برای انواع آبزیان پرورشی اعم از ماهیان گرمابی، خاویاری، سردابی میگو و حتی در قفس اعمال میشود.
سوری عنوان کرد: نوع دیگر بیمه، بیمه تکمیلی است که پوشش وسیعتری دارد و هرگونه تلفات در بخش آبزی پروری را تحت پوشش قرار میدهد که این نوع بیمه در مزارع پرورش ماهی صورت می پذیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: خوزستان با ۱۴ هزار هکتار سطح زیرکشت پرورش ماهیان گرمابی رتبه اول و در بعضی از سالها رتبه دوم کشوری را دارد که فرایند بیمه میتواند موجب کاهش ریسک تولید و افزایش امنیت سرمایهگذاری شود و می تواند رونق و تولید پایدار آبزی پروری را تضمین میکند و موجب میشود که پرورشدهندگان با آرامش خاطر بیشتری وارد عرصه تولید شوند.
مدیرکل شیلات خوزستان یادآور شد: بیمه پایه آبزیان اجباری بوده و شامل بیماریهای مخاطرهآمیز و همهگیر و همچنین حوادث غیر مترقبه ای که منجر به تلفات سنگین یا قطعی میشود، اما بیمه تکمیلی اختیاری است.
وی همچنین در ادامه بیان کرد: تولید کنندگان و پرورش دهندگان آبزیان پرورشی استان می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات بیمه محصولات کشاورزی موجود در شهرستانها در خصوص بیمه محصولات تولیدی خود اقدام کنند.
ارسال نظر