English

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی:

جشنواره صنایع دستی فجر در امتداد دیگر فعالیت های ما است

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گفت: نهمین جشنواره صنایع دستی فجر(سرو سیمین) در امتداد دیگر فعالیت های ما است.

جشنواره صنایع دستی فجر در امتداد دیگر فعالیت های ما است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، نشست خبری مریم جلالی معاون صنایع دستی به مناسبت نهمین جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین) آغاز شد.

مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اظهار داشت: در دوره جدید ما سه دوره جشنواره صنایع دستی فجر برگزار شد، در جشنواره هفتم از زنان گفته شد که پیشران پیشرفت بودند و تمرکز فعالیت‌هایمان را بر  آن حوزه قراردادیم.

وی افزود: در جشنواره هشتم از پیوند نسلی گفته شد، زنان مادرانی بودند حالا باید در مورد بچه‌هاشان صحبت می‌شد برای پاسداشت هویت و در حال حاضر که در نهمین جشنواره هستیم و به وفاق ملی و تنوع فرهنگی رسیدیم.

معاون صنایع دستی عنوان کرد: تمامی این موضوعات در راستای یکدیگر قرار دارند، ما جشنواره را یک حلقه از زنجیره ارزش می‌بینیم که بتواند اهداف و فعالیت‌های ترسیم شده را محقق کند.

 جلالی عنوان کرد: بیش از همگان ما خودمان باید به شعارهای جشنواره متعهد باشیم وفاق که به هر حال سرلوحه دولت و شعار ملی در تنوع فرهنگی است در حوزه‌های مختلف در جشنواره نهم تجلی پیدا کرده، نخست این جریان‌سازی برای وفاق درون معاونتی و درون سیستمی بوده است.

میراث فرهنگی

وی در ادامه گفت: ما در ادارات مختلف زیر مجموعه معاونت صنایع دستی این وفاق را داریم و این جشنواره در امتداد دیگر  اقداماتمان اتفاق می‌افتد و زاویه دید یکسان ایجاد مفاهمه برای اینکه اگر ما در آبان ماه نمایشگاهی برگزار کردیم که آن نمایشگاه تجلی تجارت و بازاریابی صنایع دستی بود، جشنواره نهم تجلی اصالت و هنر صنایع دستی در  سه گانه هنرمند، صنعتگر و بازرگان که در سه اداره کل ما تجلی دارند.

معاون صنایع دستی عنوان کرد: ماجرا و صف این اتفاق هنرمندان، ذینفعان و کانون‌های تصمیم گیری هستند و تمام تلاش ما این است که بتوانیم کارها را یکسان کرده و اول درون سیستمی بعد در برون سازمانی یعنی اتفاق نظری که بین ما و وفاقی که بین ما و معاونت‌های دیگه حوزه های وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اتفاق می افتد.

وی با اشاره به اینکه در رویدادهای مختلف رضایتمندی همیشه کامل نبوده، ما دوست داریم رشد کنیم ولی حقیقتاً طراحی فرایند در کشور ما خیلی کار سختی بوده و ماندگاری فرایند نیازمند ایجاد ساز و کار و همگرایی است.

امین صانعی دبیر اجرایی سرو سیمین در این نشست اظهار داشت: با هدف ارتقای کیفی جشنواره و بهبود فرآیندهای اجرایی در این دوره مجموعه ای از اقدامات بنیادین و تحولگرا در زمینه های مختلف صورت گرفته که به تقویت جایگاه جشنواره درسطح ملی و بین المللی انجامیده است. 

وی افزود: این اقدامات در حوزه‌های اطلاع رسانی، فرآیندهای فنی ارتباط با هنرمندان و مستندسازی به صورت گسترده اجرا شده است.

صانعی خاطرنشان کرد: مجموع اقدامات  برنامه ریزی شده نه تنها موجب بهینه سازی فرآیندهای اجرایی جشنواره شده بلکه جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی را در مسیر حرفه ای تر و پویاتر شدن قرار داده است. این تلاش ها بستری شفاف، منسجم و کارآمد برای شرکت کنندگان، داوران و تمامی مخاطبان نواره فراهم کرده و موجب ارتقای جایگاه این رویداد در سطح ملی و بین المللی شده است.

وی در خصوص تعداد آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره بیان کرد: هفت هزار و ۴۹۷ آثار از سوی  ۴ هزار و ۳۷۸ هنرمند  ارسال شد.

صانعی تصریح کرد: هزار و ۵۰۱ اثر در گروه صنایع دستی چوبی و حصیری ثبت شده است که بالاترین رقم بوده و بعد از آن گروه بافته های داری و غیرداری با هزار و ۲۳ و گروه صنایع دستی فلزی با ۹۸۸ اثر قرار دارند. 

وی گفت: کمترین میزان مشارکت در بین گروههای صنایع دستی مربوط به صنایع دستی استخوانی و صنایع دستی دریایی و صنایع دستی کاغذی بوده است که کمتر از ۴۰ اثر در هر رشته به جشنواره رسیده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه