معاون اول رئیس جمهور در نشست هیئت امنای فرهنگستان علوم:
طی سالهایی که فرهنگستانها تعطیل شد احساس خلاء اداری در کشور بوجود آمد
عارف، معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: طی سالهایی که فرهنگستانها تعطیل شد احساس خلاء اداری در کشور بوجود آمد. ستاد انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و دانشگاهها تشکیل شده بودند اما جایی که مرجع علمی باشد، نداشتیم.
![طی سالهایی که فرهنگستانها تعطیل شد احساس خلاء اداری در کشور بوجود آمد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/fk7neMpa9Dwy/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4plqzXkAbSd/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86+%D8%A7%D9%88%D9%84.jpg)
، محمدرضا عارف پیش از ظهر پنجشنبه؛ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در نشست هیئت امنای فرهنگستان علوم اظهار کرد: طی سالهایی که فرهنگستانها تعطیل شد احساس خلاء اداری در کشور بوجود آمد. ستاد انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و دانشگاهها تشکیل شده بودند اما جایی که مرجع علمی باشد، نداشتیم.
وی افزود: به همین دلیل فرهنگستانها تشکیل شدند. از ابتدا هم این راهبرد مطرح بود که فرهنگستانها نه دانشگاه هستند و نه پژوهشگاه. فرهنگستانها در کشورهای بلوک شرق تربیت کننده بهترین نیروهای ارشد و دکترا هستند. متاسفانه گاهی فراموش میشود که کارهایی که در پژوهشگاهها میتوان انجام داد توسط فرهنگستانها انجام میشود.
معاون اول رئیس جمهور در تشریح نگاه دولت چهاردهم به فرهنگستانها گفت: نگاه دولت وفاق ملی به فرهنگستانها نگاه راهبردی علمی برای کشور است یعنی دولت مشکلاتش را در فرهنگستانها مطرح میکند و از آنها فتوا میخواهد. فرهنگستانها نباید دنبال اجرای تصویر و جمع بندیهایشان باشند بلکه باید بر صدور فتوا و راهبردهای کلان تاکید داشته باشند.
ارسال نظر