سهم سدهای هرمزگان از بارشهای اخیر بیش از هفت میلیون مترمکعب شد
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: براثر بارندگی های اخیر، در مجموع هفت میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب آب وارد مخاز سدهای استان شد.
![سهم سدهای هرمزگان از بارشهای اخیر بیش از هفت میلیون مترمکعب شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/bh9qgOxkW9Qs/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0UfvUFiZfSh/%D8%B3%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D9%86+.jpg)
، جمشید عیدانی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان اظهار داشت: طی بارندگیهای اخیر سدهای شمیل و نیان یک میلیون مترمکعب، استقلال میناب پنج میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب، سرنی میناب نیز ۹۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شد و سد جگین نیز در این مدت ذخیره آبی نداشته است.
وی با اشاره به اینکه آب ورودی به سدهای هرمزگان ناچیز بوده و تاثیرات زیادی بر مخازن و حوضههای آبریز نداشته است، اظهار کرد: بیشترین بارندگی اخیر در پایین دست سدها بوده و وضعیت سدها همچنان نامطلوب است.
مدیرعامل آب منطقهای هرمزگان گفت: این درحالی است که در پاییز امسال سدهای شمیل و نیان با ظرفیت ۹۸ میلیون مترمکعب و سرنی میناب با ۳۱ میلیون مترمکعب بهدلیل نبود نزولات جوی و بارش طی چند سال اخیر، از مدار خارج شد و سد استقلال میناب نیز با ۲۴۰ میلیون مترمکعب به حجم مرده و غیرقابل برداشت رسید.
مدیرعامل آب منطقه ای هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان یکی از استانهای گرم و خشک و کمبارش کشور با پایینترین میزان بارندگی است که میطلبد هم مردم و هم صنایع و کشاورزان پایکار بیایند تا مشکلات کمبود منابع آب برطرف و فرهنگ مصرف بهینه منابع آبی در جامعه گسترش پیدا کند.
عیدانی ضمن تشریح وضعیت منابع آبی هرمزگان اذعان داشت: وجود منابع آبی که خود یک نعمت الهی است سبب رونق کشاورزی و حیاتی در هر سرزمین است و در استان هرمزگان این منابع با وجود سدها و منابع آبخیزداری حفظ و صیانت میشود.
وی در پایان افزود: در سال آبی گذشته با وجود بارشها اما به منابع آبی سطحی و زیرسطحی استان هرمزگان اضافه نشد و مشکلاتی برای کشاورزی روبرو شدیم که با مدیریت این منابع بیشتر این مشکلات مرتفع شد.
ارسال نظر